Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
SokoleOko:
--- Cytat: Val Heru w Lipca 16, 2014, 07:46:36 ---nice!
--- Koniec cytatu ---
Not really. Military experts call this "wpierdol".
Serio, patrzę na KB i przypomina mi się ta akcja milicji z tytkiem PL w Amamake. "Sukces, zabiliśmy tytka PL!" "Ale wjebaliście całą swoją flotę capitalową".
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 16, 2014, 08:57:14 ---Not really. Military experts call this "wpierdol".
Serio, patrzę na KB i przypomina mi się ta akcja milicji z tytkiem PL w Amamake. "Sukces, zabiliśmy tytka PL!" "Ale wjebaliście całą swoją flotę capitalową".
--- Koniec cytatu ---
Słyszał kiedyś o inszurce? Ile taki dred po zwrocie pzu kosztuje kieszeń?
Centurion:
Fajne, szkoda że tytex nie pufnął byłoby dużoooooooo lepiej :)
Coritsikaela Enth:
90% dredów miało insurance + to my zlootowalismy pole.
Ciężko wygrać z kimś kto na 36 dredów może w moment odpowiedzieć tytanami i matkami.
Niewiele zabrało, że finał byłby zupełnie inny - mimo to uważam, że warto było wdupić pimped dreda na debiut c0venu w bitce capitalowej.
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Lipca 16, 2014, 09:00:44 ---Słyszał kiedyś o inszurce? Ile taki dred po zwrocie pzu kosztuje kieszeń?
--- Koniec cytatu ---
O SRP również słyszałem.
A czy Ty słyszałeś o killboardzie? Wtopa jest wtopą - niezależnie od ubezpieczenia i "already has been replaced".
Analogiczna akcja milicji vs. PL była na tym forum komentowana, więc sugeruję wszystkim sprawdzić co tam pisali, zanim zaczniecie trąbić o największym zwycięstwie Polaków od czasów Grunwaldu ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej