Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (76/353) > >>

Theronth:

--- Cytat: Soulscream w Grudnia 16, 2013, 12:20:26 ---
Każdy obsypał by go iskami i a jakby zginął super to byłoby dużo śmiechu, to tylko gra. Zresztą już chyba nawet coś takiego było.

--- Koniec cytatu ---
To już minęło, teraz GS to serious business i ból dupy Mittaniego.
http://pastebin.com/b2R9Smnn

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2013, 12:45:29 ---Jeśli faktycznie dostał chara i już nie gra... well, Eve skorzystało. Usunę go z watchlisty, żeby następnego właściciela przypadkiem nie utłuc jak mi się nawinie pod rękę :)

--- Koniec cytatu ---

No nie wiem, jeżeli był fajnym człowiekiem, który tylko nie umiał grać w gre to na pewno straciło. Jebnijcie się kiedyś w czoło bo za internetowymi pikslami są wciąż ludzie.

--- Cytat: Theronth w Grudnia 16, 2013, 12:57:31 ---To już minęło, teraz GS to serious business i ból dupy Mittaniego.
http://pastebin.com/b2R9Smnn

--- Koniec cytatu ---

Nie minęło bo sam na forach widziałem całkiem nie dawno egzekucje takich co po newbies jeździli. To że, GS nie przypomina tego którego ja byłem częścią i jest bardziej serious nie oznacza to, że wciąż nie szanuje się młodych.

WhiteCat:

--- Cytat: Soulscream w Grudnia 16, 2013, 12:20:26 ---[...] to tylko gra.

--- Koniec cytatu ---
Widzisz, chyba nie wszyscy to jeszcze ogarnęli  :)

Horb:
aha czylli jak grasz w tenisa, pilke, kosza i grasz jak patafian to tez tlumaczysz sobie - to tylko gra ?

a moze do calego zycia podchodzisz na zasadzie 0 ambicji i wynikow...

Soulscream:

--- Cytat: Horb w Grudnia 16, 2013, 14:13:08 ---aha czylli jak grasz w tenisa, pilke, kosza i grasz jak patafian to tez tlumaczysz sobie - to tylko gra ?
--- Koniec cytatu ---

Jeżeli to traktuje to jako hobby, tak dokładnie to jest. Czasami się wygrywa, czasami przegrywa. Doświadczenie i ogranie przychodzi z czasem

--- Cytuj ---a moze do calego zycia podchodzisz na zasadzie 0 ambicji i wynikow...

--- Koniec cytatu ---

Nie płacą mi za granie w gry komputerowe i traktuje to jako zabawe z LUDŹMI, którzy mają podobne podejście.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej