Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (75/353) > >>

Horb:
oczywiscie ze wchodzil do moich flot na HD w ezo ...

ale fakt faktem to odosobniony przypadek nooba po 2.5 roku w coven ma kilkanascie kili

a ja sie Sokolemu nie dziwie za tamta reakcje - dla mnie to tez bylo niepojete jak mozna nie sluchac FC podczas floty i uwazam ze trzeba takie zle zachowania ostro pietnowac

- duzo mlodych uczacych sie pvp graczy c0ven robi postepy i widac checi a to bardzo wazne

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2013, 11:45:32 ---Ale nie każdy równa do Somalii. Poza tym ciekaw jestem co by się stało, jakby taki newbie-goon na przykład zabańkował własnego supera :P

--- Koniec cytatu ---

Każdy obsypał by go iskami i a jakby zginął super to byłoby dużo śmiechu, to tylko gra. Zresztą już chyba nawet coś takiego było.

Anthar:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2013, 11:45:32 ---Ile można być newbie? Po 2,5 roku grania nadal jest się newbie?

https://gate.eveonline.com/Profile/Pomordor

--- Koniec cytatu ---

Sokole:
1. Chara dostal
2. Char mial chyba 1-2mln sp ( wiec tyle ze oplacalo mu sie zaczac na tym charze a nie z 50k sp)
3. Sprawa juz wielokrotnie poruszana, logi sprawdzane ... i jak sie okazalo to nie byla wina pomidora, lecz sytuacji.
Jedynym jego bledem bylo to, ze zbrodcastowal frejka o repki.

Z drugiej strony jakie to zabawnie , drama o stracone tytki byla krotsza niz o kilka straconych t3 gdy dziennie tego na flotkach potrafi spasc tyle ze supply ze strony Jity nie wyrabia.

Btw.
Zauwazylem ze w Tri... macie sporo tribali :D
Nabraliscie ich tyle co -A- :D

Tribalumviratum?

Kiedy zawitasz w flotkach, lubilem z Toba latac ;)

GlassCutter:
Oglądając film to ja winę widzę od początku do końca po stronie t3 które mając jedno zadanie - boostować logistyki, pospierdzielały na drugą stronę bramy. Błędy nuubka są niczym w porównaniu z błędami teoretycznie doświadczonych pilotów w statkach spełniających istotną rolę we flocie. Niby liczysz że masz tyle i tyle remore eccm i remote boosterów a tu połowa się ewakuuje zostawiając kolegów na pewną śmierć.

SokoleOko:

--- Cytat: Anthar w Grudnia 16, 2013, 12:23:28 ---Jedynym jego bledem bylo to, ze zbrodcastowal frejka o repki.

--- Koniec cytatu ---

No widzisz. Błędem było to, że aggrował po wyraźnym rozkazie nie aggrowania. Nie miał nic do wygrania, a wszystko do stracenia - i mimo to to zrobił.

Jeśli faktycznie dostał chara i już nie gra... well, Eve skorzystało. Usunę go z watchlisty, żeby następnego właściciela przypadkiem nie utłuc jak mi się nawinie pod rękę :)

Tribale w Tri? Pierwsze słyszę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej