Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Deaell Portt:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 15, 2013, 17:02:40 ---No to zupełnie inna sprawa, aczkolwiek ja za krótko byłem w PBN (i jeszcze krócej w c0ven), żeby to zauważyć.
I uważam, że - nie licząc pojedynczych przypadków - c0ven ma potencjał do PvP na wysokim poziomie (cokolwiek to w dzisiejszych czasach znaczy).
@White Cat
Już złapałem :)
@ Deaell
A Ty za to to tylko kłapać mordą na forum umiesz, patrząc po kb :P
--- Koniec cytatu ---
Wczoraj tylko szybki roamik z chlopakami. Dzisiaj pewnie tez gdzies polecimy. Duzo w logich latam wiec na kb duzo nie zobaczysz :D.
Horb:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 15, 2013, 15:15:04 ---Ależ Cię dupa boli.
Jeśli uważasz, że BUFU bez mrugnięcia okiem będzie tolerować Wasze "pomidory" we flotach to chyba zbyt dużo czasu spędziłeś 1v1 z Sanshą :P
--- Koniec cytatu ---
bylem wtedy pamietam ta akcje - tez krzyczalem zeby go wyrzucic z ally za taki numer :)
szczerze od tamtej pory nie zdarzyl sie taki fuckup a powiem ci ze tez sporo latalismy - fakt fatem kolo raczej nie lata po tej akcji a jak wchodzi do floty to wszyscy go "serdecznie" witaja
mam nadzieje ze sporo ex=PBN graczy dojdzie do IDEA/Bufu i bedzie latac z nami - z malymi wyjatkmi, ktorych nie chcemy ever widziec w coven....
mi sie swietnie latalo z pbn/bufu/cbc - milo to wspominam choc uwazam ze teraz bez pbn bedzie lepsza atmosfera (mniej dram i leczenia kompleksow z real life w eve) wsrod graczy poniewaz trzeba sobie zdac sprawe z realiow tej gry.
nie kazdy bedzie latal jak skokole oko - ale kazdy jest do czegos przydatny jesli sie do niego odpowiednio podejdzie wytlumaczy i da szanse - cos czego pbn nie umial zrobic.
SokoleOko:
--- Cytat: Horb w Grudnia 15, 2013, 20:00:49 ---fakt fatem kolo raczej nie lata po tej akcji a jak wchodzi do floty to wszyscy go "serdecznie" witaja
--- Koniec cytatu ---
Op Success :)
--- Cytat: Horb w Grudnia 15, 2013, 20:00:49 ---nie kazdy bedzie latal jak skokole oko - ale kazdy jest do czegos przydatny jesli sie do niego odpowiednio podejdzie wytlumaczy i da szanse - cos czego pbn nie umial zrobic.
--- Koniec cytatu ---
Rok temu zrobiłem sobie "wakacje z Sanshą" i latałem z c0ven przez miesiąc - dobrze ten okres wspominam i roamy były bardzo kompetentne :)
WhiteCat:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 15, 2013, 21:03:04 ---Op Success :)
--- Koniec cytatu ---
Horb ani razu z nim nie leciał :D
Quili:
O co chodzi z akcją z "pomidorem" ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej