Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
SokoleOko:
--- Cytat: WhiteCat w Grudnia 15, 2013, 12:05:01 ---Nigdy więcej
--- Koniec cytatu ---
Ależ Cię dupa boli.
Jeśli uważasz, że BUFU bez mrugnięcia okiem będzie tolerować Wasze "pomidory" we flotach to chyba zbyt dużo czasu spędziłeś 1v1 z Sanshą :P
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 15, 2013, 15:15:04 ---Ależ Cię dupa boli.
Jeśli uważasz, że BUFU bez mrugnięcia okiem będzie tolerować Wasze "pomidory" we flotach to chyba zbyt dużo czasu spędziłeś 1v1 z Sanshą :P
--- Koniec cytatu ---
Mysle, ze problem z PBNem nie byl problemem z Toba i akcja z Pomidorem, bo Ty przynajmniej miales prawo sie wkurwiac na niekompetencje innych - prowadziles floty, kminiles fity, itp. Natomiast paru pr0 pvperow z PBN ograniczalo sie do nabijania sie z nowszych graczy, bynajmniej nie okazujac swojego pr0 skilla w lataniu.
WhiteCat:
--- Koniec cytatu ---
Akurat z Twojego zagrania to się wszyscy śmieją aktualnie, bardziej chodziło mi o podejście PBNu do całego aliansu i dbanie tylko o swoje korzyści - próba wywiezienia najlepszych pilotów do Curse i "porwanie" ich. ;)
Deaell Portt:
--- Koniec cytatu ---
Nadal nie dociera ? Sokole ty jednak masz w sobie cos z rycerza.
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Grudnia 15, 2013, 15:45:03 ---Natomiast paru pr0 pvperow z PBN ograniczalo sie do nabijania sie z nowszych graczy, bynajmniej nie okazujac swojego pr0 skilla w lataniu.
--- Koniec cytatu ---
No to zupełnie inna sprawa, aczkolwiek ja za krótko byłem w PBN (i jeszcze krócej w c0ven), żeby to zauważyć.
I uważam, że - nie licząc pojedynczych przypadków - c0ven ma potencjał do PvP na wysokim poziomie (cokolwiek to w dzisiejszych czasach znaczy).
@White Cat
Już złapałem :)
@ Deaell
A Ty za to to tylko kłapać mordą na forum umiesz, patrząc po kb :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej