Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Anna Nietrzeba:
Nie wiem co tak się martwicie o C0ven. Ten istnieje od wielu lat, przetrwał juz niejeden kryzys i z pewnością teraz też da sobie radę . Nie sądzę aby utrata jednej czy 2 korporacji jakoś szczególnie uszczupliła ich zdolności bojowe.
Ani się obejrzycie jak za 2-3 mies jakiś region (esoteria?) będzie miał ticker C0venu. Trochę wiary.
A co do filmiku i Goonow to nie wiem jak trzeba być naiwnym aby sądzić, że gooni chcieli ratować stationwagon który nawet sam siebie ratować nie chcial , jaki niby mieli w tym interes?. Zreszta nie jest wielką tajemnica że gooni dbają tylko o siebie i wystawiają wszystkich "sojuszników" do wiatru przy najbliższej okazji (wielokrotnie w historii). Nasi sojusznicy dzielą się na tych którzy zostali "wy!@#31ni" i na tych którzy dopiero będa... , taki urok alliance ;D
Filip Bonn:
--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Marca 07, 2017, 10:20:14 ---Jak sie zaliczam do nich to moj zwolni sie niedlugo.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy miałeś kota i czy teraz masz dzieci ;)
[BWTF] Old Piosall:
W 2008 mialem kota ^^ teraz mam zone i dziecko ^^
Doom:
i tęsknisz za kotem? :P
[BWTF] Old Piosall:
No.. :( musialem oddac .. ale do tej jakze porzadanej wladzy w c0ven, krainy miodem i iskami plynacej dorobilem sie juz majac zone i dziecko ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej