Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (272/353) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Amek Vi w Marca 06, 2017, 18:56:55 ---Problem polega na tym, ze mimo poznania zdania wiekszosci aktywnych graczy kilka osob tupnelo noga, ze zostaje w stain i dalo do zrozumienia reszcie, ze moze pojsc w swoja strone.

Tak ja to odebralem jak jesze bylem w C0venie. No hard feelings, ale moze to wszystkim wyjdzie na dobre.

--- Koniec cytatu ---

Tylko "aktywni gracze" tez sie nie bardzo moga miedzy soba dogadac dokad pojsc, a fakt ze jedna z nich rozwaza (lub juz zdecydowala) dolaczyc do sojuszu wchodzacego w sklad koalicji, ktora dopiero co pokonala Stainwagon, to bardzo zle o nich swiadczy. I sugeruje motywacje zwiazana z obrazkiem, ktory wrzucilem.

Amek Vi:
Starych drzew sie nie przesadza. Mimo tego calego zamieszania zycze wszystkim dobrej zabawy, na czymkolwiek ona by nie polegala.

Isengrim:

--- Cytat: Amek Vi w Marca 06, 2017, 19:16:09 ---Starych drzew sie nie przesadza. Mimo tego calego zamieszania zycze wszystkim dobrej zabawy, na czymkolwiek ona by nie polegala.

--- Koniec cytatu ---

No to ja juz nic nie kumam. Stare drzewa chca zostac w Stain - zle. Stare drzewa chca sie przemalowac na kolory wroga i krabic w Eso - okazmy im zrozumienie.

Amek Vi:
Jakie zrozumienie? Zostawic i niech kazdy robi co lubi.

Isengrim:

--- Cytat: Amek Vi w Marca 06, 2017, 19:52:50 ---Jakie zrozumienie? Zostawic i niech kazdy robi co lubi.

--- Koniec cytatu ---
Ja na przyklad lubie nabijac sie z krabow. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej