Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Zgudi:
--- Cytat: Isengrim w Marca 06, 2017, 14:12:32 ---Chciałem napisać coś mądrego, ale zaraz przyjdą tu Ramzes z Alice, więc skomentuję całą sytuację w ten sposób.
--- Koniec cytatu ---
Ramzes ostatnio groził szefowi atakiem na centralę setkami fake kont to nie wiem czy tak szybko przyjdzie :)
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: jozume w Marca 06, 2017, 13:54:18 ---Shocky opuściły C0ven. Co tam się u was dzieje? Kto teraz będzie kopać na wasze statki?
--- Koniec cytatu ---
Doszliśmy do wniosku że jako c0ven wiecej minsów zyskujemy z tego co z nich dropnie niż z tego co z nich zadokuje, więc zdecydowaliśmy się na skomplikowaną relację w której zbieramy minsy z ich wraków(+ salvage), a oni refundują koparki z tego co nam spadnie podczas dropu (+salvage)
steven0ise:
Nie wiem jak jest w C0venie, moją wypowiedź opieram na spoglądaniu z boku na całą sprawę. To że się traci sova i go zyskuje to normalna sprawa, jak również to że są cięższe okresy w sojuszu jak i lepsze, ale dlaczego C0ven tak usilnie chce tkwić w Eso jak CVA w provi? Czy nie lepiej spróbować czegoś nowego? Może by tak spróbować zając sova np. w Querious gdzie jest pełno małych aliansów i zrobienie tego np. z Soviet union nie powinno być większym problemem (ale fajnie by było gdybyście sami coś bez pomocy innych zdobyli). No chyba że nastawienie C0venu do sova jest takie jak pani sprzątającej - myjącej podłogę Ludwikiem bo on jest najlepszy i do wszystkiego... i się nie przegada że jest chemia profesjonalna dedykowana do płytek czy paneli. JAK POWIECIE ŻE CHCECIE ZDOBYĆ SOVA GDZIEŚ W INNYM MIEJSCU W EVE TO SAM PRZYLECE I WAM POMOGĘ :p chodź może to nie zrobi dużej różnicy to może i inni się też się przyłączą.
Isengrim:
--- Cytat: steven0ise w Marca 06, 2017, 16:12:03 ---Nie wiem jak jest w C0venie, moją wypowiedź opieram na spoglądaniu z boku na całą sprawę. To że się traci sova i go zyskuje to normalna sprawa, jak również to że są cięższe okresy w sojuszu jak i lepsze, ale dlaczego C0ven tak usilnie chce tkwić w Eso jak CVA w provi? Czy nie lepiej spróbować czegoś nowego? Może by tak spróbować zając sova np. w Querious gdzie jest pełno małych aliansów i zrobienie tego np. z Soviet union nie powinno być większym problemem (ale fajnie by było gdybyście sami coś bez pomocy innych zdobyli). No chyba że nastawienie C0venu do sova jest takie jak pani sprzątającej - myjącej podłogę Ludwikiem bo on jest najlepszy i do wszystkiego... i się nie przegada że jest chemia profesjonalna dedykowana do płytek czy paneli. JAK POWIECIE ŻE CHCECIE ZDOBYĆ SOVA GDZIEŚ W INNYM MIEJSCU W EVE TO SAM PRZYLECE I WAM POMOGĘ :p chodź może to nie zrobi dużej różnicy to może i inni się też się przyłączą.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie to zamierzają robić. Tylko problem zdaje się polega na tym, że różne korpy mają rożne pomysły na to z kim, i gdzie.
Amek Vi:
Problem polega na tym, ze mimo poznania zdania wiekszosci aktywnych graczy kilka osob tupnelo noga, ze zostaje w stain i dalo do zrozumienia reszcie, ze moze pojsc w swoja strone.
Tak ja to odebralem jak jesze bylem w C0venie. No hard feelings, ale moze to wszystkim wyjdzie na dobre.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej