Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[303SQ] Barwa:
Widzę że c0ven dalej się "rozpada" :D
Shocky już uciekło czy jeszcze nie? ostatnio jak ich widziałem to sprzedawali super CBC razem z GBT 8) , ewentualnie jakieś szczury uciekały z tonącego okrętu...
[SAK] Ramzes XII:
Ale to prawda dzidzi ;D
Jak już się wypisuje takie bzdurki wypada to minimum wiedzy z historii mieć.
Nigdy nie traktuje poważnie ludzi w w wieku zaburzeń emocjonalnych których cechuje niedojrzałość to tylko tobie sie wydaje że jesteś miarodajny.
Z drugiej strony taki stary dziad jak xeo nie powinien wami kierować bo jego zdolność przystosowywania się do nowych sytuacji i umiejętność balansowania miedzy nimi jest na zbyt niskim poziomie więc Ty qulko byś byl lepszym ceo c0venu.
--- Cytat: [303SQ] Barwa w Lutego 28, 2017, 12:06:16 ---Widzę że c0ven dalej się "rozpada" :D
Shocky już uciekło czy jeszcze nie? ostatnio jak ich widziałem to sprzedawali super CBC razem z GBT 8) , ewentualnie jakieś szczury uciekały z tonącego okrętu...
--- Koniec cytatu ---
Jako monolit rozpadl sie miesiąc po założeniu potem latami coś gubił jak trędowaty.
Qlko1:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 12:14:05 ---Jak już się wypisuje takie bzdurki wypada to minimum wiedzy z historii mieć.
--- Koniec cytatu ---
Konkretami kwiatuszku. Co i gdzie Ci się nie podoba. Zacytuj. Chętnie podejmę dyskusję.
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 12:14:05 ---Nigdy nie traktuje poważnie ludzi w w wieku zaburzeń emocjonalnych których cechuje niedojrzałość to tylko tobie sie wydaje że jesteś miarodajny.
--- Koniec cytatu ---
Zabawne, że to akurat Ty to mówisz.
Alice zapytał co myślę, więc powiedziałem co myślę. Mnie nie obchodzi, czy to dla Ciebie jest miarodajne czy nie.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[SAK] Ramzes XII:
Tyle że nie mam o czym z Tobą dyskutować bo jak C0ven zaczął śmierdzieć to ty dopiero komputer na gwiazdkę dostawałeś ponadto wiesz o C0venie tyle ile o standartach demokracji jakie to niby mają mieć Polacy .
Po drugie zapisałeś się w eve jako zwykły" chujek" (opinia twoich ex memberow) a po 3 co mnie to ma obchodzić ?
Zgudi:
To ile Ramzes ty masz lat?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej