Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (261/353) > >>

[SAK] Ramzes XII:
Nie pamiętam, ale zaraz się wnuka zapytam

Zgudi:
Pogrywam ostatnio w Armę z ludźmi, gdzie najmłodszy ma 23 lata a najstarszy 52 i nie zdarzyło się żeby jeden drugiemu pojechał od dzieciaków czy staruchów. Więc gadanie o dzidziach tylko dlatego, że ktoś jest młodszy od ciebie o powiedzmy 15 lat jest średnio udane.

Qlko1:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 12:35:14 ---Tyle że nie mam o czym z Tobą dyskutować bo jak C0ven zaczął śmierdzieć to ty dopiero komputer na gwiazdkę dostawałeś ponadto wiesz o C0venie tyle ile o standartach demokracji jakie to niby mają mieć Polacy .

--- Koniec cytatu ---
Ale ja proszę o dyskusję o historii. Stwierdziłeś rażące braki. Wskaż gdzie się nimi popisałem. Dla odmiany cytat proszę, bo do tej pory pierd*lisz tylko i wyłącznie na podstawie swojego widzimisię.

Co do C0venu, odnoszę się do obecnego stanu i obecnie stosowanych rozwiązań. Co było kiedyś? Chętnie nadrobię czerpiąc z danych źródłowych, które obiecałeś.

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 12:35:14 ---Po drugie zapisałeś się w eve jako zwykły" chujek" (opinia twoich ex memberow) a po 3  co mnie to ma obchodzić ?

--- Koniec cytatu ---
Wnioskujesz po wymianie zdań z Herezją? Słyszałeś kiedyś o dywersyfikacji?
Misiewicz musi być niezwykle obiecującym, wartościowym politykiem, w końcu Macierewicz tak powiedział :)

Fajnie idzie Ci odwracanie kota ogonem, ale lubię konsekwentnie punktować takie zachowania. Nazwijmy to hobby :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[SAK] Ramzes XII:
Miło że zdążyłeś looknac na yt demokracja w Polsce w 5 minut  ;D
Ty serio myślisz że mnie punktujesz?Spójrz lepiej na zegarek dzidzi :P

Qlko1:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 13:07:57 ---Miło że zdążyłeś looknac na yt demokracja w Polsce w 5 minut  ;D

--- Koniec cytatu ---
Śmiało, rozwiń tą wątłą myśl. A, no i może ten cytat mojej wypowiedzi, z którą się nie zgadzasz. Podyskutujmy :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej