Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (258/353) > >>

Zgudi:
Przypomnę :)

--- Cytat: Ramzes XII ---Na szczęście jest coś takiego jak logi z" pewnego "covenowego kanalu >:D (stare książęta covenu wiedzą o który chodzi) dotyczącego rmt. Na samym poczatku napisałem gwoli ścisłości ze to jedynie prolog i wszystko z czasem wyjdzie ;D .Mi sie nie śpieszy mam czas a u mnie w korpie grają ludki z cpp którzy robią inwentaryzację tytkow i matek bo impreza sie dopiero rozkręci 8). Ciekawe co panowie z coven powiedzą na te logi :)))) albo lepiej - co memberzy powiedzą :] i bynajmniej to nie są te logi cmhq_łidżeta o botach w coven tylko dużo mocniejsze - te już maja swój ciężar gatunkowy  8) - narazie wylowilem trochę ale łowię dalej żeby nic nie bylo wyrwane z kontekstu :)) nie jest to latwe bo logow z eve od 2003 uzbieralo mi sie  prawie 50 giga :)) ale dam radę. Będzie śmiech,lincz,totalna dyskredytacja i perma ban od cpp :))
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Ramzes XII ---Caly czas to sklejam w spójną całość cierpliwości  8)
--- Koniec cytatu ---

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 28, 2017, 11:01:40 ---
Xeowar zwala winę na graczy którzy odeszli

--- Koniec cytatu ---
Gdzie? :D
Bo czytajac ten wniosek to dochodze do wniosku że xeo nam kazał nic nie mieć, a jedyne zwalanie na odejście to nau nas jest nkoty i zakalve, bo to dobrzy gracze, duzo robili a nowe pokolenia tylko legendy po nich słyszą.
Serio, pokaz gdzie xeo zwala cos na odeszkych, bo te posty to chyba z czapki generujesz :D

[FNA] Alicja Delicja:
nie chce mi się już kopać leżącego - idźcie do goonswarmu tam was nauczą grać a Xeowarowi nałożą kaganiec  :)

Qlko1:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 28, 2017, 11:01:40 ---to odpowiedz sobie Qlko na pytanie - dlaczego C0ven przez tyle lat to niczego nie doszedł - mieli tereny, bo nikt tego inny nie chciał taka prawda - mieli kasę i co... i nico. Pierwsza lepsza ekipa z lowseka spuściła by covenowi taki łomot że by się nie pozbierali.
Xeowar zwala winę na graczy którzy odeszli - winę byle dalej od siebie już nie wspominając o 0rowym ustosunkowaniu się do zarzutów Dealporta - bo się nie ma do czego ustosunkowywać.. tak było - przykra prawda.

--- Koniec cytatu ---

Z mojego punktu widzenia C0ven osiągnął więcej niż wiele innych aliansów... przetrwał naprawdę wiele lat.  A czemu obecnie jest w takiej słabej kondycji? Nie mam gotowej odpowiedzi.

Wydaje mi się, że dlatego, że jesteśmy Polakami. Gdzie 2ch naszych dyskutuje, tam są co najmniej 3 opinie. A w C0venie niestety nie ma zamordyzmu. Każda korporacja ciągnie to prześcieradło w swoją stronę, więc co chwilę się rwie, ktoś odchodzi ze swoim kawałkiem.

A dlaczego Polska to takie bagno? Bo politycy to złodzieje? Nie, bo ludzie to ku*wy niezasługujące na dojrzały system demokracji.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[SAK] Ramzes XII:
Właśnie qulko udowodniłeś ze jesteś gowniarzem 20+
Czego ty wymagasz ? To nie USA my mamy postsowiecką "demokracje" od 89 do 2005 i lewacko żydowską papke dla lemingow do 15 + trochę dla równowagi teraz.
Kiedys byla szlachta mieszczanie  chlopi i zdrajcy ojczyzny dzis sa złodzieje lemingi  analfabeci i zdrajcy ojczyzny.
C0ven poprostu nigdy nie miał lidera z jajami u slowoan dyktatura sprawdza sie naj lepiej tylko dobra ala Piłsudski.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej