Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 27, 2017, 17:50:57 ---już nie mówiąc o whoringu na blu capsle których macie pełno aby tylko staty byly na +
--- Koniec cytatu ---
Pokaż chociaż trzy albo to będzie tradycyjny bullshit. Mogą byc nawet te horba na dreadach black legionu ;v
[FNA] Alicja Delicja:
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=354574 oj biedni wy...
to kiedy c0ven rusza do goonswarmu ? ? ?
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: [BWTF] Xapitan Bomba w Lutego 27, 2017, 18:01:05 ---Pokaż chociaż trzy albo to będzie tradycyjny bullshit. Mogą byc nawet te horba na dreadach black legionu ;v
--- Koniec cytatu ---
Nie bądź śmieszy, byłem / widziałem i słyszałem na tsie pozatym to chyba wy powinniście udowadniać że ja się mylę a nie ja że mam racje a ja tu widzę tylko odbijanie piłeczki i obrażanie właśnie tym się różnią wielcy gracze od kmiotków - jedni umieją się przyznać do błędu inni będą iść w zaparte jak ci z PZPR-u.Jakbyście chcieli budować tru ali pvp (a nie kurwidol RMT dla bezrobotnych/frankowiczow itp itd) to korpy pvp by od was nie odchodzily tylko przychodziły więc sami rozliczcie odpowiedzialnych za ta sytuacje .Wstyd żeby nie zadbać o doplyw prawdziwych fc bo powinniście miec co najmniej 10 od 20fo200+ bo to do nich ciągną ludzie i generują kontent .Tak to jest jak się odstrzeliwało po kolei wszystkich ludzi z wizją.Kilku księgowych to za mało żeby prowadzić Ali a atrapa zawsze nią pozostanie.Xeo caly czas udawadnia ze woli być lemingiem i pachołkiem bez jaj z bandą nieudolnych dupowlazow którzy nie potrafią samodzielnie myśleć.Z tego co widzę na godne reprezentowanie polskiego komunity zasługuje tylko cbc i minionki.
@alicja - po stypie a pogrzeb jeszcze trwa
Qlko1:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 10:35:05 ---Nie bądź śmieszy, byłem / widziałem i słyszałem na tsie pozatym to chyba wy powinniście udowadniać że ja się mylę a nie ja że mam racje
--- Koniec cytatu ---
Wręcz odwrotnie, jeśli oskarżasz, to powinieneś udowodnić zarzucany czyn. Jak nazwę Cię gwałcicielem, to spróbuj znaleźć dowody, że nim nie jesteś... skrajny debilizm.
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 28, 2017, 10:35:05 ---a ja tu widzę tylko odbijanie piłeczki i obrażanie właśnie tym się różnią wielcy gracze od kmiotków
--- Koniec cytatu ---
Właśnie nazwałeś siebie kmiotkiem. Przecież obrażanie innych i odbijanie piłeczki to Twój jedyny wkład w tą dyskusję.
Ja się pytam, gdzie są logi, które zniszczą ład dzisiejszego świata?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[FNA] Alicja Delicja:
to odpowiedz sobie Qlko na pytanie - dlaczego C0ven przez tyle lat to niczego nie doszedł - mieli tereny, bo nikt tego inny nie chciał taka prawda - mieli kasę i co... i nico. Pierwsza lepsza ekipa z lowseka spuściła by covenowi taki łomot że by się nie pozbierali.
Xeowar zwala winę na graczy którzy odeszli - winę byle dalej od siebie już nie wspominając o 0rowym ustosunkowaniu się do zarzutów Dealporta - bo się nie ma do czego ustosunkowywać.. tak było - przykra prawda.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej