Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (255/353) > >>

Qlko1:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 24, 2017, 15:10:29 ---Napisz jakiś ciekawy temat o milicji a nie nabijasz sobie posty tutaj na krzywy ryj licząc na gratisowe plusy  ;D - to nie biedronka

@Isen - Ty też przyczyniłeś się do tego że C0ven podupadł więc nie podskakuj za wysoko tylko ciesz się subskrypcją .

--- Koniec cytatu ---
Kurcze no, nie rozpraszaj się takimi pierdołami, czekamy na te logi...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Xeovar:

--- Cytat: Isengrim w Lutego 24, 2017, 14:41:12 ---A no własnie coś mi mało tych dreadów po stronie SW wychodziło.

Tylko też wrzuciłeś Tri. i CO2 po stronie Stainwagonu, a oni zdaje się wpadli na trzeciego na bitkę.

--- Koniec cytatu ---

CO2 jest po stronie testów, w końcu koalicja to TESCO :)
Tri do tej pory miało plusa z TESCO nie sądze żeby wczoraj byli na trzeciego :)

Xeovar:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 24, 2017, 15:10:29 ---@Isen - Ty też przyczyniłeś się do tego że C0ven podupadł więc nie podskakuj za wysoko tylko ciesz się subskrypcją .

--- Koniec cytatu ---

Widzisz Isen, każdy kto był w C0VEN przyczynił się do jego rozpadu :) sorry upadku, rozpad i śmierć chodzi nam po głowie od 2007 i jakoś jeszcze się nie udało....

Isengrim:

--- Cytat: Xeovar w Lutego 24, 2017, 16:18:44 ---Widzisz Isen, każdy kto był w C0VEN przyczynił się do jego rozpadu :) sorry upadku, rozpad i śmierć chodzi nam po głowie od 2007 i jakoś jeszcze się nie udało....

--- Koniec cytatu ---

DZIE SOM MOJE SZEKLE SEROWAR?  8)

Xeovar:

--- Cytat: Isengrim w Lutego 24, 2017, 16:39:29 ---DZIE SOM MOJE SZEKLE SEROWAR?  8)

--- Koniec cytatu ---

Postawie Ci piwo jak będę w Wawie następnym razem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej