Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: Xeovar w Lutego 23, 2017, 23:19:51 ---Jak na bitkę o anchorującą się cytadelę, gdzie nie spodziewaliśmy się walk, w środku dnia i środku tygodnia, gdzie de facto walczyło mniej więcej po 10os na stronę plus alty (z naszej większość z jednego korpa który stawiał cytkę) i w sumie bitka była dość wyrównana do momentu jak romulanie wrzucili całkiem nieoczekiwane matki, zakończenie godzinnego starcia wynikiem 28b vs 17b, gdzie cytkę obroniliśmy i zlootowaliśmy z pola walki 6b, w mojej skromnej opinii dalekie jest od feedowania... ale wg was ja jestem baronem rmt, wielkim manipulatorem ludźmi i korpami oraz sprawcą wszelkiego zła więc zapewne się mylę....
8)
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy wszystko robią
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 23, 2017, 22:59:34 ---On nie moze wrzucic tych logow - to spowodowaloby potezny miedzygalaktyczny konflikt interesow.
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy wszystko wiedzą
@Isen to że oni mogut prowadzić caps floty to wiadomo nie od dziś szkoda że C0ven wjebał swoje na noobspownie. Jeden whorowany hell na kb wiosny nie czyni a widzę że czyszczenie stein z posow się zaczęło.
Gdzie teraz boty będą dokować o man o man ...
Gal Anonim:
Jeśli wklejacie raporty z bitew, to chociaż wklejajcie poprawne dane
https://zkillboard.com/related/30003138/201702231900/
Zgudi:
Natworzył "strasznych" teorii i naobiecywał dowody na to ale teraz nie da "bo wszyscy wszystko wiedzą". Ramzes, wiesz czym się charakteryzuje osobowość dyssocialna? Jedną z ważniejszych cech jest to, że osoba przyłapana na zmyślaniu od razu przechodzi nad tym do porządku dziennego i kontynuuje temat z innej strony jak gdyby nigdy nic. :)
Isengrim:
--- Cytat: Gal Anonim w Lutego 24, 2017, 14:18:31 ---Jeśli wklejacie raporty z bitew, to chociaż wklejajcie poprawne dane
https://zkillboard.com/related/30003138/201702231900/
--- Koniec cytatu ---
A no własnie coś mi mało tych dreadów po stronie SW wychodziło.
Tylko też wrzuciłeś Tri. i CO2 po stronie Stainwagonu, a oni zdaje się wpadli na trzeciego na bitkę.
A co do Ramzesa, to ewidentnie jest on prawicowym publicystą (RAFALE ZIEMNIAKIEWICZU, UJAWNIJ SIĘ!).
"Mamy dowody, takie dowody, że spadniecie z krzesła!
...
No przecież wszyscy to wiedzą, więc po co komu dowody?"
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: Zgudi w Lutego 24, 2017, 14:39:47 ---Natworzył "strasznych" teorii i naobiecywał dowody na to ale teraz nie da "bo wszyscy wszystko wiedzą". Ramzes, wiesz czym się charakteryzuje osobowość dyssocialna? Jedną z ważniejszych cech jest to, że osoba przyłapana na zmyślaniu od razu przechodzi nad tym do porządku dziennego i kontynuuje temat z innej strony jak gdyby nigdy nic. :)
--- Koniec cytatu ---
Napisz jakiś ciekawy temat o milicji a nie nabijasz sobie posty tutaj na krzywy ryj licząc na gratisowe plusy ;D - to nie biedronka
@Isen - Ty też przyczyniłeś się do tego że C0ven podupadł więc nie podskakuj za wysoko tylko ciesz się subskrypcją .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej