Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Lutego 23, 2017, 19:16:17 ---Co następne wymyślisz, że wpadł Ci pies kumpla i naszczał na komputer i to spowodowało zwarcie i o mało przez to nie puściło Ci pokoju z dymem, a jedyną formą ratunku dla Twojego mieszkania było wyjebanie kompa przez okno a jak to poźniej się okazało miałeś roboty drogowe na własnej ulicy i właśnie kładli asfalt i niefortunnie przejechał po tym pierdolony walec kierowany przez starszego zbieracza metali o imieniu stefan, który był najebany jak bela tego dnia bo się okazało, że w Twoim rozpieprzonym kompie było tyle miedzi że został prezesem KGHM Polska Miedź ?
--- Koniec cytatu ---
WRÓCIŁ SYN MARNOTRAWNY!!!!! WRÓCIŁ!!!!! :*
Ulf Nitjsefni:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 23, 2017, 18:23:34 ---
Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .
--- Koniec cytatu ---
Drogi Ramzesie, to wrzuć może jakieś fragmenty tutaj, wespół zespół odpalimy google translatora i pomożemy w zbożnym dziele? Mówiłem, że mam chrapkę na stanowisko Xeovara i doczekać się nie mogę bycia nowym ceo C0venu. Mam wielkie plany związane z tym sojuszem. Zamierzam wygrać EVE, a Xeovar stoi mi na drodze. Jesteś moją jedyną nadzieją Obi Wan!
CATfrcomCheshire:
On nie moze wrzucic tych logow - to spowodowaloby potezny miedzygalaktyczny konflikt interesow.
Xeovar:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 23, 2017, 17:42:35 ---http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=354383
to się noob spown nazywa... tak żeście przyfeedowali że chyba ludzie z całej evki się będą zlatywać na posiłki do stein ;D
--- Koniec cytatu ---
Jak na bitkę o anchorującą się cytadelę, gdzie nie spodziewaliśmy się walk, w środku dnia i środku tygodnia, gdzie de facto walczyło mniej więcej po 10os na stronę plus alty (z naszej większość z jednego korpa który stawiał cytkę) i w sumie bitka była dość wyrównana do momentu jak romulanie wrzucili całkiem nieoczekiwane matki, zakończenie godzinnego starcia wynikiem 28b vs 17b, gdzie cytkę obroniliśmy i zlootowaliśmy z pola walki 6b, w mojej skromnej opinii dalekie jest od feedowania... ale wg was ja jestem baronem rmt, wielkim manipulatorem ludźmi i korpami oraz sprawcą wszelkiego zła więc zapewne się mylę....
8)
Qlko1:
--- Cytat: Xeovar w Lutego 23, 2017, 23:19:51 ---ale wg was ja jestem baronem rmt, wielkim manipulatorem ludźmi i korpami oraz sprawcą wszelkiego zła więc zapewne się mylę....
--- Koniec cytatu ---
Nie zapominaj!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej