Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (251/353) > >>

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Soulscream w Lutego 23, 2017, 19:16:17 ---Co następne wymyślisz, że wpadł Ci pies kumpla i naszczał na komputer i to spowodowało zwarcie i o mało przez to nie puściło Ci pokoju z dymem, a jedyną formą ratunku dla Twojego mieszkania było wyjebanie kompa przez okno a jak to poźniej się okazało miałeś roboty drogowe na własnej ulicy i właśnie kładli asfalt i niefortunnie przejechał po tym pierdolony walec kierowany przez starszego zbieracza metali o imieniu stefan, który był najebany jak bela tego dnia bo się okazało, że w Twoim rozpieprzonym kompie było tyle miedzi że został prezesem KGHM Polska Miedź ?

--- Koniec cytatu ---
Śmiechłem, łap plusa.

Soulscream:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 23, 2017, 19:39:17 ---To mnie nie czytaj jak nudne i przykro mi ze nie zrobiłeś kariery u mittaniego.

--- Koniec cytatu ---

Mój post count -> Twój post count. To się tylko liczy.

[FNA] Alicja Delicja:
a tak się Soul starał i doły kopał i szpiegował za czasów roadkilla na rzecz goonsów i nie zrobił kariery... biedny... nie docenili jego starań  :-[

Soulscream:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Lutego 23, 2017, 20:35:58 ---a tak się Soul starał i doły kopał i szpiegował za czasów roadkilla na rzecz goonsów i nie zrobił kariery... biedny... nie docenili jego starań  :-[

--- Koniec cytatu ---

Lol. Roadkilla i Smasha to nawet nie trzeba było szpiegować bo co tam doszpiegowania było :D. Try harder.

[SINS0] Maichin Civire:

--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Lutego 23, 2017, 18:23:34 ---Powiedział Pinokio  ;D

Cierpliwości...młodzi padawani ;D

Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---przetłumaczę na islandzki
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej