Eve Online > Wsparcie techniczne

zdechła karta graficzna

<< < (6/7) > >>

Dec Apilatour:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 21, 2012, 17:55:38 ---Tak z ciekawości, co daje to wygrzewanie karty? Na czym polega "terapia"?

--- Koniec cytatu ---
znalazlem coś takiego "http://my.opera.com/Saskatchewan/blog/2011/11/17/o-pieczeniu-kart-graficznych" specialiści u których byłem powiedzieli mi, że nie ma szans na inną kartę,  żone staram się przekonac jednak na nowy sprzęt  >:D  a piekarnik  sobie sprawdzę jak ją przekonam na nowego lapka ;]

Isengrim:
No tak, zona do garow a my do nowego lapka? >:D

Villq:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 21, 2012, 17:55:38 ---Tak z ciekawości, co daje to wygrzewanie karty? Na czym polega "terapia"?

--- Koniec cytatu ---
Terapia polega na tym że poprzez wygrzewanie topi się cyna na karcie i poprawia się połączenie pomiędzy układem a płytką i karta ożywa.

HammerSnake:

--- Cytuj ---Nie opłaca się bo używka na allegro padnie tak samo szybko jak wygrzewana karta w piekarniku. Te karty padają jak muchy bo zostało w nich użyte za mało cyny w dodatku złej jakości. Poza tym na allegro na 90% dostaniesz karte po naprawie - wygrzewaną.
--- Koniec cytatu ---
Mi chodziło o lapa za 200zł. Paro letnie laptopy na chodzie za więcej nie chodzą.

SokoleOko:
Dzięki za oświecenie, przyznam że jestem szczerze zdziwiony, że tak zaawansowana technikę można naprawić metodą "precyzyjnego walnięcia młotkiem za 101 zł" (1 zł za ruch reki, 100 zł za to, że fachowiec wiedział GDZIE walnąć) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej