Z mojej strony flame nie bedzie bo nie mam powodu. Gralem w pracy, troche mi zawracali glowe w trakcie walki ale to i tak nie zmienia faktu,ze spadlbym. Nie moglem narzucic swojego zasiegu, jedynym wyjsciem byloby ecm dronki i warp out ale 1vs1 to 1vs1, to sa piksele i warto bylo czekac do konca aby cos nowego sie nauczyc, pokombinowac cos w sytuacji, kiedy bylem calkowicie zaskoczony. Nie do konca mialem pomysl co zrobic z sentrami, teraz prawdopodobnie poszloby mi lepiej ale i tak nie wygralbym. W aktywnym ziemniaku wiedzialem,ze to koniec w momencie kiedy zobaczylem neuty na sobie i a jednoczesnie bylem zbyt wolny aby ustawic to pod siebie. Zdarza sie, kazdy fit ma swoje dobre i zle strony. Porzucanie i reconect do dronek spodobal mi sie i sam wykorzystam w przyszlosci, dotychczas latalem glownie na heavy dronach i nawet do glowy mi nie przyszlo bawic sie w zonglerke dronkami.
Co do falcona nie bral udzialu w walce. Jesli ktos ma jakies watpliwosci zapytajcie Therontha czy Falcon zrobil cokolwiek. Mam w zwyczaju zostawiac loot po 1vs1 dla przegranego, o ile oczywiscie wygram. Automatycznie Falconem wyladowalem aby zebrac graty a Theronth rozwalil go i nie mam o to pretensji, przeciez z nim nic takiego nie ustalalem. Falcon nawet nie zalokowal Therontha. Nie warpilbym tez falcona na close do neut ziemniaka. Gdybym mial oszukiwac. to wpadlym tam z ECM wczesniej na jakies 50-60km, wrzucilbym Jacoba i inne alty. Jedyne co mi sie na filmiku nie spodobalo to syrena przy pojawieniu sie falcona, bo to sugeruje ze falcon bral udzial w walce. Wystarczy popatrzec ile czasu Kiro jest na lokalu. Ona caly czas siedziala ok 300 od nas. Filmik uciety jest tez w momencie syren co nie pozwala na zobaczenie tego co sie stalo, czyli zejscia falcona bez nawet proby lockowania dominixa Therontha. Takie lekkie nagiecie faktow, ale jak napisalem na poczatku flame nie bedzie bo nie ma powodu. Strata obu szipow byla warta lekcji z zonglerka dronami.