Xantinos
W EVE istnieje potężny rynek gdzie można wszystko wystawić na sprzedaż. Czy w Star Conflict jest jakikolwiek market gdzie inny gracz wystawia na sprzedaż cokolwiek??? Krzem bym kupił bo na pociski potrzebny a mi się skończył. Czy, gdzie i od kogo mogę kupić ten minerał???
Posłuż dobrą radą panie "SC to nowa odsłona EVE"
Nie ma tego bo jest to kompletnie niepotrzebne masz być samowystarczalny i spróbować każdego aspektu gry samemu
chyba, że jesteś niecierpliwy to masz paczki za złoto w których jest wszystko co trzeba tylko niestety losowo.
Przecież każdy pro EVE gracz marudzi że kerbiry , że kopacze, że są niepotrzebni i psuja grę, to się zdecydujcie czy eve to pvp, kerbirka czy co ?
Już widzę tych wszystkich pro jak mozolnie i uczciwie pracują na każdy swój statek hahahaha to nie ten typ.
Mnie się podoba w SC, że o wygranych decyduje w większości umiejętność gracza oraz strategia całej drużyny, a nie przewaga przypadkowa bo nas jest więcej niż ich, albo wynikającą tylko ze stażu gry. Tam i nowicjusz i weteran ma takie same szanse błyszczeć w pvp.
Wczoraj grałem turnieje za darmowe złoto fajna sprawa dla naszej strefy czasowej tylko 2 terminy wchodzą w grę masz starcia 8 vs 8 tier 3 statki dowolne z tego tieru grasz 3 mecze, a największa kasę zgarniają ci co 3 razy wygrają chyba 250 za 1 wygrana zgarnęliśmy po 50.
Tiery w grze sa w widełkach po 3
Tier 1 to poziomy 1-3 (trial) walki pvp z bootami i takie tam
Tier 2 połaczony ma MM z tierem 3 to poziomy 4-6
Tier 3 (turniejowy) to poziomy 7-9
Tier 4 połączony MM z tierem 5 poziomy 10-12
Tier 5 end game 13-15