Eve Online > Crucible

Crucible 1.6 - jutro

<< < (4/4)

Chupacabra:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 28, 2012, 13:51:29 ---... Ale poważnie kto ucieka szukając bramy na OV to jest niepoważny.

--- Koniec cytatu ---

wczoraj jeden misiaczek uciekał jajkiem na stacje :) i skorupka pękła...Dark na stacje podczas bitki też nie uciekaj, agro to strasznie upierdliwe stworzonko, może nie pozwolić na wiele rzeczy i w czasie gdy będziesz się szamotał z przyciskiem dokuj, lub jamp ktoś zrobi Ci krzywdę, a przecież nie po to poleciałeś walczyć żeby zginąć, prawda? :)

czy to już był troll?

Doom:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 28, 2012, 13:32:06 ---Kiedy ja poważnie chcę mu pomóc rozwiązać problem z launcherem. :)
--- Koniec cytatu ---
Tym razem albo nie wykrył patcha, albo spatchował sie bez problemu (kliknąłem uruchamianie i poszedłem zrobić sobie obiad)
Nie mógłbyś zadeklarować pomocy z systemem newsów na stronie firmy w której pracuję? Szału dostaję z tym [cenzura] typo3 może też się przestraszy i zacznie grzecznie działać? :P

--- Cytuj ---BTW gdzieś dla mnie jest dostępna ilość punktów karnych czy czego tam, ile mam? Bo na razie łapię jakieś dość arbitrarnie (przynajmniej dla mnie) rozdawane punkty i za cholerę nie wiem jaki tego jest wynik.

--- Koniec cytatu ---
Wartości te są jawne dla tych którzy widzieć je powinni. Osoba która sobie grabi do tego grona się nie wlicza 8)

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Marzec 28, 2012, 17:18:08 ---Tym razem albo nie wykrył patcha, albo spatchował sie bez problemu (kliknąłem uruchamianie i poszedłem zrobić sobie obiad)

--- Koniec cytatu ---

O widzisz 8)

(Patch definitywnie był zaraz po 13 dostępny.)

--- Cytuj ---Nie mógłbyś zadeklarować pomocy z systemem newsów na stronie firmy w której pracuję? Szału dostaję z tym [cenzura] typo3 może też się przestraszy i zacznie grzecznie działać? :P
--- Koniec cytatu ---

Zadeklaruj, że zamienisz go na concrete5. To jeszcze gorszy szit jest. ;)

--- Cytuj ---Wartości te są jawne dla tych którzy widzieć je powinni. Osoba która sobie grabi do tego grona się nie wlicza 8)

--- Koniec cytatu ---

Nawet na zasadzie "nazbierałeś już tyle punktów, może powinieneś odpuścić trollowanie"? Czy boisz się, że ludzie to potraktują jak high score? ;)

[gmod=Aenyeweddien]Wszystko gdzie nie było nic związanego z tematem poleciało do kosza[/gmod]

Ranshe:
Trochę chyba za dużo wycięłaś (post Dooma chyba jakiś był tu też jeszcze do tego), no ale chwali się. ;)

[gmod=Aenyeweddien]Post Dooma który poleciał również nie dotykał omawianego tematu a mianowicie patcha Crucible 1.6 i każdy kolejny nie na temat też poleci[/gmod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej