Eve Online > Crucible
Crucible 1.6 - jutro
Ranshe:
--- Cytat: Mona X w Marzec 28, 2012, 13:27:44 ---Doom ma jeszcze ponad 3 dni z mocami banowaniaadministratora.
--- Koniec cytatu ---
Kiedy ja poważnie chcę mu pomóc rozwiązać problem z launcherem. :)
BTW gdzieś dla mnie jest dostępna ilość punktów karnych czy czego tam, ile mam? Bo na razie łapię jakieś dość arbitrarnie (przynajmniej dla mnie) rozdawane punkty i za cholerę nie wiem jaki tego jest wynik.
Jonas:
Spokojnie Ranshe, nawet jakbyś bana zarobił jeszcze w tym krótkim okresie, to za 3 dni będziesz mógł znowu hasać, więc luz. :)
A co do sortowania, to w typie najpewniej nic się nie zmieni, więc zamiast sortowania po name zrobisz sortowanie po typie i będziesz miał bramy razem. Ale poważnie kto ucieka szukając bramy na OV to jest niepoważny.
Doom:
--- Cytuj ---jak Ci sie dupa pali to jak myslisz w co latwiej kliknac?
--- Koniec cytatu ---
Jak Ci sie dupa pali to jeśli nie masz czegoś warpowalnego przed dziabem i nie jesteś w combat speed to nie ma znaczenia bo jeszcze jeden hit i cie nie ma :P
--- Cytuj ---To jaki masz błąd w launcherze?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, jeszcze nie odpalałem :P
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Marzec 28, 2012, 13:55:45 ---Jak Ci sie dupa pali to jeśli nie masz czegoś warpowalnego przed dziabem i nie jesteś w combat speed to nie ma znaczenia bo jeszcze jeden hit i cie nie ma :P
--- Koniec cytatu ---
Właśnie zniknąłeś Taranisa, gdzie większość tanka opiera się na palącej się dupie właśnie :)
--- Cytuj ---Nie wiem, jeszcze nie odpalałem :P
--- Koniec cytatu ---
To odpal :P
sc0rp:
O naprawili "Garmon Exploita":
A ship aligning for warp may now cancel the action at any time provided that it has not exceeded the activation speed and that its velocity vector is not yet aligned with the warp destination.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej