Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem sieciowy z odpaleniem EVE

<< < (10/10)

Ranshe:
Poszukałbym też jakichś pozostałości NODa, bo to może być ten false positive o którym ktoś tam na eveonline pisał. To co Xarth proponuje jest dobrą rzeczą do przetestowania też.

Najbardziej mnie dziwi to, że po jakimś czasie albo po przekopaniu zapory windowsowej to zaczyna działać, tylko cholernie trudno jest coś takiego naprawić zdalnie bez wynalazków typu remote desktop... Skoro masz tak samo poustawiane jak ja napisałem, to działać powinno.

Nie mam niestety blueconnecta więc nie wiem czy soft od niego coś robi i co dokładnie.

--- Cytat: Herezja w Marzec 21, 2012, 10:21:53 ---Ranshe fakt faktem ta opcje od początku mam wyłączoną a sam system na tym kompie pracuje już koło 3 lat.
2 sprawa, że mi akurat nic się nie stanie jak raz na 3 czy więcej lat przeinstaluje system. I to co Kolega Doom właśnie napisał. Motyw tworzenia kopi zapasowej silnie obciąża kompa i co by nie mówić wtedy to mogę sobie iść oglądać TV a nie siedzieć przy kompie

--- Koniec cytatu ---

Trzeba nie grać na kalkulatorze, to wtedy obciążanie nie jest problemem. ;p Nie mówię o pełnych kopiach zapasowych, tylko o punktach przywracania systemu. I to nie odpala się w głupich momentach, tylko w 99% przy instalacji nowych sterowników, czyli w 120% najlepszym momencie. No ale to offtopik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej