a czym Ci Theronie ostatnio HVI za pupe zaszło ze wyciągasz jakieś maile z przed roku sabotując komuś topic rekrutacyjny bo jedna osoba zragowała?
Nie mogłem już wytrzymać tego stresu, gdy na Polconie zawsze słyszałem kroki za sobą, a każdy odgłos czyjegoś śmiechu kojarzył mi się z dźwiękiem miażdżonych stawów. Każdy rzut kośćmi, to ciche stuk-stuk-stuk było dla mnie jak łup-łup-ŁUP pałą po nogach! Ominęła mnie bardzo ciekawa prelekcja, ponieważ gdy tylko zobaczyłem, że prowadzący podpisał się 'Yakuza', nie byłem w stanie przejść przez próg sali. Kłębęk nerwów, emocjonalny wrak, oto co ze mnie zostało po czterech dniach kluczenia po terenie konwentu niczym zaszczute zwierzę, i odwracania identyfikatora na widok ludzi nadchodzących z przeciwka!
A tak na serio, to wrzuciłem to, bo sprzedałem się za 12zł. No i jest dość śmieszne.
Powerlevel tego awoxu jest na poziomie piaskownicy, a Theronth wlasnie pokazał, ze jest dwa levele niżej od Militisa. Gratulacje...
Avox to jest jak blue bije blue, nauczcie się w końcu w tym ZOMO.
Jeśli chodzi o ilość skradzionych isk, to trochę więcej, ale wciąż grosze, nie ma czym się chwalić. Brałem co się dało, bo tego samego dnia uznałem, że pierdolę, nawet kerbirzyć nie umieją więc po co ja tu jestem i po co mam dreada wciągać im do dziury
A że czymś chain musiałem sobie wyskanować, to i Anathemę się wzięło, ot i cała historia.
Czekamy na inwazję.