Dryfując przez bezdroża czasoprzestrzeni gdzieś pomiędzy ślepotą a prawdą w odwiecznych dziurach wormholi przybywamy, My, Nieśmiertelni. Nie lękamy się śmierci albowiem przeplata się ona pomiędzy Naszymi palcami. Wije się do ramion przenikając w głąb naszych serc na wysokości klatki piersiowej. Nie stań więc wędrowcze na Naszej drodze bowiem śmierć nam siostrą a sen bratem.
W imieniu korporacji Polish Immortals ( Polskich Nieśmiertelnych , formalna nazwa to *PL*IMMORTALS ) witamy wszystkich graczy na Centrali.
Krótko i na temat o Nas samych.
*PL*IMMORTALS zostało założone około 13 lat temu w grze pod tytułem The Settlers 3. Rozwijając się , wspinając po różnych drabinkach klan adaptował coraz to nowsze gry , takie jak,: Dawn of War I ( + dodatki) , Dawn of War II (+ dodatki, tutaj możemy poszczycić się naprawdę wybitnymi osiągnięciami ), W chwili obecnej jest również odłam w LoL’u ( nie jestem na topie z Tą grą ). Następnie klan przeniósł się na Battle Star Galactice Online ( mam konta na wymiane jak są śmiałkowie ) lecz po ostatnich zmianach gra nas zniechęciła, poza tym od zawsze przychylnym okiem spoglądałem na EVE.
Parę osób również zna się z OGAME – gdzie czy to wspólnie w ramach federacji czy sojuszu pod TAGIEM RoH ( Republic of Hardcore , RoHiKaNiE) walczyliśmy razem przeciwko uzurpatorom galaktyki. ( można rzecz że PLIM i ROH to jedno , jedna firma z dwiema tradycjami i spuściznami)
Po dziś dzień z wieloma osobami utrzymujemy kontakt „więcej niż internetowy” , niektóre niestety się urwały, lecz wspominamy ich ze szczerą życzliwością.
Czego chcemy ?
Zależy nam na frajdzie w taki czy owaki sposób, nasza domena to „Dbamy o swoich” – reszta nas nie obchodzi.
Czego nie chcemy ?
Nudy, bezrobocia.
Nie lubimy trollowania , większość z Nas to dorosłe osoby z dużym poczuciem patriotyzmu nie obawiającym się dać Trollowi w ryj aby siadł na mordę i ją stulił, więc zanim coś do nas powiesz głupiego Trollu to umyj zęby.
No to chyba tyle…
Q Chwale RoH !
Hail to PLIM !
PS. pozdrowienia dla 303