a to to? to co to?
http://evenews24.com/2014/02/01/co2-loses-slowcat-fleet/
bo wątek o blobach a nie widziałem (lub mi umknęło) komentarzy do tego?
Wygląda na to że teraz druga strona zaczyna wykorzystywać mechanikę gry do blobienia, z superami na standby w razie jakby przeciwnik fikał...
Strasznie jestem ciekaw jak się to rozwinie - czy docisną aż do końca by nowo-pieczone supery postrącać czy też odpuszczą i na jakiś czas wizja chińskiego serwera się oddali jeszcze....
To, to jest jakieś kuriozum. W każdym razie, jeśli tak ma wyglądać teraz Eve, to ręce opadają.
Wrzuciliśmy "Cyrklom" SBU, żeby sprokować bitkę. Przylecieliśmy w naszych tornado, a ci - zamiast walczyć - wywalili ze 20 carrierów polecieli tłuc SBU. Pingnęliśmy Black Legion czy nie mieliby ochotę ich zabić i Ci zwalili się tam całą hordą. OK, sami nic byśmy nie zrobili z tymi carrierami.
Parę godzin później Suddenly Spaceships złapało tytka goonswarmu na undocku stacji w VFK (nie pytaj mnie co tam robił). W okolicy był nasz roam, więc trzymaliśmy tackle i formowaliśmy flotę, żeby go zatłuc, kiedy zwalił się tam... Black Legion, żeby tego tytana... uratować.
Po fakcie okazało się, że BL sformował się, żeby tytana zabić, ale Mittani dał im 50B, żeby go uratowali... więc grzeczne pieski odpędziły nas. Co więcej, mimo że formalnie BL jest neutralne do CFC, to musieli zapłacić za te archony "Cyrkli", przeprosić i jeszcze oddać im jakiegoś moona w ramach "maści na ból dupy".
No po prostu jpkm