Eve Online > Dyskusje ogólne
Lowsec vs. n00bsec było: [Odp: [.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje]
Dux:
Molden Heath, Lonterek, The Bleak Lands, The Forge, Black Rise etc., etc. Hydrę widać praktycznie wszędzie. Nie bloby, nie parunastoosobowe ganki, ale tak po 1-5 ludków. Takie klasyczne small pvp (b. często solo) - taka rasowa piratka >:D
Tak to też widać na ich KB.
Pozostali w/w są nieco mniej widoczni, ale ich obecność w low bynajmniej nie jest dla nikogo zaskoczeniem.
Przynajmniej ja widziałem i tyle widziałem :)
Jabolex:
--- Cytat: Yurioni w Wrzesień 29, 2011, 13:43:29 ---supcio!!! 6 podow w 48h w 1 systemie z czego 3 pody sa z noobshipow o ile dobrze widze a tylko 2 zginely od smartki, rzekl bym, ze istny szal na disco BSy...
--- Koniec cytatu ---
Wbij Inteligencje na L2
I przeglądnij ICH KB, naprawdę to trzeba tłumaczyć.
JM
Gaunt:
--- Cytat: Trolok w Wrzesień 29, 2011, 12:28:31 ---Fakty są takie: 0.0 jest dal nobów a low dla fachowców. :P
Widać to bardzo dobrze po gangach, które do nas przylatują.
--- Koniec cytatu ---
Twoja żona/dziewczyna/xx.jpg pewnie nie może z Tobą przebywać bo tak ją oślepia blask Twojej zajebistości milordzie
Szczutek:
z tymi smartami to jest pare miejsc, gdzie takie rzeczy robia... ja mialem pecha, ze kiedys altem semi afk tamtedy przelatywalem z wylaczonym lokalem i lampilem w tym czasie na inne konto... i cep spadl.... zanim sie zorientowalem co sie dzieje w systemie, bylo juz po wszystkim... A to jeden z korpow, ktory w ten wlasnie sposob sie glownie bawi - link do kbka:
http://cosmicencounter.net/killboard/?a=home
Rabbitofdoom:
Rokh na smartach z wcsami na low slotach. Ameryki nie odkryli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej