Eve Online > NoobGarten
Research material and time
staxu:
Dzięki Doom;) wiedziałem, że od Ciebie uzyskam normalną odpowiedź.
NIe wiem czy dał bym rade jako Ninja pirat, musze pl corpa znaleźć jakiegoś koło rens, ogólnie nie boję sie wtapiania shipów ale capitale i supercapitale....to chyba tylko nool a tam sie nie zapuszczam, zobaczymy z tym buy orterem narazie.
Goomich:
Zadekuj się gdzieś koło nas. Goonsi i Razorzy latają głownie Hurricanami, więc codziennie jest świeża dostawa. :)
staxu:
MonaX a prowadzicie może nabór??
2) gdzie siedzicie dokładnie??
3) czy macie obowiązkowe CTA??
Goomich:
--- Cytat: staxu w Październik 13, 2011, 16:05:08 ---MonaX a prowadzicie może nabór??
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale obawiam się, że cię nie przyjmą. Pr0 PVP i te sprawy.
--- Cytat: staxu w Październik 13, 2011, 16:05:08 ---2) gdzie siedzicie dokładnie??
--- Koniec cytatu ---
W Tribute o rzut tytanem od Venal (region NPC) i Pure Blind.
--- Cytat: staxu w Październik 13, 2011, 16:05:08 ---3) czy macie obowiązkowe CTA??
--- Koniec cytatu ---
Codziennie.
staxu:
Obowiazkowe CTA, to ja też nie chce, i tak w realnym świecie musze robić co ktoś mi każe, w eve chce być wolny jak szpadelek i zmieniać zajęcia jak mi się znudzi, czasem jak dostane ostro w dupkę i wtopie co nie co, zajmuję sie na jakiś czas kopaniem ;) a jak jakiś koleś by mi powiedział, nie możesz kopać bo jest CTA.... nie to nie dla mnie;)
Szukam corpa bez zobowiązań, jak ktoś chce roam to sie organizuje, choćby w 3 osoby, jak nie to nie, jak chcesz kopać bo masz zły dzień to kopiesz i nikt Ci d..py nie zawraca.
Ale rozumiem, że kazdy ma inne upodobania i szanuję to.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej