Eve Online > NoobGarten
Research material and time
Yurioni:
--- Cytat: Kombat w Październik 13, 2011, 14:45:00 ---
--- Koniec cytatu ---
to to pisze w taki sposob, ze zastanawiam sie czy przypadkiem nie powinno byc tam stary
staxu:
Czy ktoś odpowie na moje pytanie dotyczące alloyed tritanium bar czy Noob garden to złe miejsce na takie durne pytania?? Panowie bo sprawdzając czy ktoś mi odpowiedział wtopie shipa :(
GlassCutter:
--- Cytat: staxu w Październik 13, 2011, 14:55:14 ---Czy ktoś odpowie na moje pytanie dotyczące alloyed tritanium bar czy Noob garden to złe miejsce na takie durne pytania?? Panowie bo sprawdzając czy ktoś mi odpowiedział wtopie shipa :(
--- Koniec cytatu ---
Sprawdzałeś market?
staxu:
Kurde a miałem napisać że zdaje sobie sprawę z istnienia marketu...
To może zna ktoś jakiś dobry patent na zdobywanie tego produktu poza kupowaniem i mizernym odzyskiwaniem z wraków, to może jakiś patent na sygnatury magnetometric?? jakiś hi sec??
Doom:
--- Cytat: staxu w Październik 13, 2011, 14:55:14 ---Czy ktoś odpowie na moje pytanie dotyczące alloyed tritanium bar czy Noob garden to złe miejsce na takie durne pytania?? Panowie bo sprawdzając czy ktoś mi odpowiedział wtopie shipa :(
--- Koniec cytatu ---
Sorry umknął mi Twój post. Niestety masz pecha i nie za bardzo masz wyjście. Jak sam sprawdziłeś recykling wraków to dość kaprysne źródło, skanowalne saity również są upierdliwe, albo nie ma ich wcale albo jak juz jakis znajdziesz to zgodnie z prawami merphego zwali Ci sie do systemu jakieś stado ludojadów głodne akurat na Ciebie. Pozostaje market w dwóch opcjach:
- kupujesz z sell ordera i płacisz ile chcą (ewentualnie zagadujesz okolicznych misjonarzy i robisz z siebie ich odbiorcę)
- kupujesz przez bay order - płacisz ile chcesz, ale niekoniecznie ludzie się skuszą lub będzie to krótkie.
Jest jeszcze niby opcja na bezczela ale do jej wykonania nalerzy być naprawdę fartownym sukinsynem - lecisz gdzieś gdzie sie biją, czekasz aż ktos komuś hotdropnie capitale i supercapitale i salwagujesz pole walki :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej