Eve Online > NoobGarten

Research material and time

(1/11) > >>

staxu:
Witam

Czy podwyższanie wartości Material lvl i Productivity lvl w BPO ma jakieś dodatnie efekty przy inwencji??
Nie wiem czy tracić czas i iski na research jak i tak chcę tylko zrobić inwencję a wiem, że podczas udanej inwencji wartości material lvl i produktivity  są obniżane, zeby przypadkiem za łatwo i za dobrze nie było.

Pozdrawiam
Staxu

Minna Hinata:
Inwencje robisz z kopii i nieważne jakie jest ME i PE. Podczas inwencji liczone są one na zero. Odpowiednimi decryptorami możesz zwiększać te wartości.

Podstawowa inwencja daje ci tech 2 BPC: 1 run ME -4 PE -4

sc0rp:

--- Cytat: Minna Hinata w Wrzesień 28, 2011, 14:33:40 ---Podstawowa inwencja daje ci tech 2 BPC: 1 run ME -4 PE -4

--- Koniec cytatu ---

No niezupełnie, ilosc bazowa runow zalezy od tego co sie inventuje np. moduly maja 10, banki maja 5 a shipy maja 1

Doom:
Moduły w liczbie 10 dostajesz z max run bpc, jak weźmiesz niepełne to dostaniesz ilość run zalezną od wzoru.
Ponadto warto zaznaczyć ze niektóre graty (głównie amunicja) jest robione w wiecej niż jednej sztuce na run

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 28, 2011, 19:21:27 ---Moduły w liczbie 10 dostajesz z max run bpc, jak weźmiesz niepełne to dostaniesz ilość run zalezną od wzoru.

--- Koniec cytatu ---
No ale inventowanie bpc modulow z niepelnego bpc to glupota, bo nie przynosi zadnych korzysci, ani taniej ani szybciej ani o lepszych parametrach a koszt invencji taki sam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej