Eve Online > NoobGarten

Kilka pytanek

<< < (2/2)

Isengrim:

--- Cytat: GyrosHunter w Wrzesień 28, 2011, 14:50:42 ---Czyli rozumiem, że jest możliwe, abym po skoku znalazł się te kilkanaście km od bramy i jednocześnie bliżej niż 2000 m od kogoś kto na tej bramie "czeka" na mnie.
Myślałem, że może gra jest tak zbudowana, aby do takiej sytuacji nie doszło.

--- Koniec cytatu ---

Nawet jesli, to goscie kampiacy bramy maja te fatalna ceche, ze orbituja wokol nich na ok. 12 kilometrow wlasnie, czyli tam, gdzie moga Cie zlapac po tym, jak zrzucisz cloak po session change.

eloelo:

--- Cytat: GyrosHunter w Wrzesień 28, 2011, 14:50:42 ---Czyli rozumiem, że jest możliwe, abym po skoku znalazł się te kilkanaście km od bramy i jednocześnie bliżej niż 2000 m od kogoś kto na tej bramie "czeka" na mnie.
Myślałem, że może gra jest tak zbudowana, aby do takiej sytuacji nie doszło.

--- Koniec cytatu ---
Czyli rozumiem że jest możliwe ze kolega znalazł sie już w takiej sytuacji i chce to ominąć ?
Po nuul i ls latasz tanimi małymi statkami które są dłuzej lokowane  ewentualnie latasz w covertach ,
nawet indyk kloczacy jest cieżki do złapania jeśli opanujesz kilka podstawowych manewrów align ,warp i natychmiastowy cloak
Gra była dobrze zbudowana ale tu jest za dużo cwaniaków którzy nauczyli sie pomagać mechanice gry dlatego czasami widzisz porzucone wraki i carga z 1 szt np ammo żeby cię wykloczyły po czasie naturalnego kloaka lub uniemożliwić właczenie modułu kloczącego
Warto też omijać kilka wybitnych systemów gdzie kampa jest 24/7 z wyjątkiem sylwestra

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej