Eve Online > NoobGarten
Misje przeciwko frakcji.
(1/1)
Jabolex:
Witam,
Moje pytanie jest następujące:
Leci sobie flota, 1 member floty bierze misje przeciwko frakcji i flota tłucze "frakcyjne" statki.
Kto straci stand do tłuczonej frakcji?
Wszyscy we flocie, ci którzy rozwalili statki/struktury, którzy strzelają, a możne tylko ten co wziął misje?
JM
Craxon Crais:
Na 90% jestem pewny, że loss standingu jest w wypadku gdy zaagrujesz lub zabijesz statki frakcji. Jesli ktoś był we flocie w momencie gdy oddaje się misje, nie zostanie objęty lossem standa w wyniku tego że ktoś inny musiał zniszczyc/zaagraowac statki frakcji żeby tę misję ukonczyć.
Doom:
Standing będzie leciał każdemu majacemu agro (czyli strzelcy i ludki z remote modułami / dronami na nich skierowanymi) dodatkowo ten co wziął misję będzie miał ekstra stratę standingu za wykonanie misji przeciw frakcji
GyrosHunter:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 23, 2011, 13:43:03 ---dodatkowo ten co wziął misję będzie miał ekstra stratę standingu za wykonanie misji przeciw frakcji
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, mi się zdawało kiedyś, że robiłem jakąś misję przeciwko Gallente, sam jestem Amarr, gdzie latały wrogie statki, łapałem aggro, ale blitznąłem ją bez jednego wystrzału i standing mi nie poleciał...
Villq:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 23, 2011, 13:43:03 ---...dodatkowo ten co wziął misję będzie miał ekstra stratę standingu za wykonanie misji przeciw frakcji
--- Koniec cytatu ---
Nieprawda, stand traci się tylko za zestrzelenie statków konkretnej frakcji.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej