Forum Gry > Inne gry
Beta Diablo 3
Loc0:
Eeee tam wszedzie sa juz micro i w sumie podchodze do tego podobnie jak Soul - jak nie ma w is IWIN itmekow to jest mnie to wisi, dynda i powiewa (jakos zarabiac musza, a konta wow to nie sponorzy d3). A przy okazji jeszcze tylko mieszek do premiery battlefielda 3 \o/
Goomich:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 22, 2011, 21:57:06 ---Łykam czasem, ale nie z tak durnego powodu. Przypieprzanie sie do mikrotranzakcji w takiej formie kiedy nie patrzy sie na wlasne podworko jest po prostu przypieprzaniem sie dla samego przypieprzania.
--- Koniec cytatu ---
A kto sie przyczepia?
Tloluvin:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 22, 2011, 15:56:18 ---Jak kupuję grę z trybem singiel i zamiarem użycia tego trybu to nie po to żeby płynność rozgrywki, bądź sama możliwość takiej gry była uzależniona od połączenia internetowego.
--- Koniec cytatu ---
Blizzard zapewnia, ze jakos gry nie bedzie uzalezniona od jakosci lacza internetowego i ze w trybie pojedynczego gracza lagi nie beda wystepowac.
Z tego co pamietam to mialo to byc tak, ze wszystkie obliczenia w trybie pojedynczego gracza beda robione lokalnie, a przez net bedzie co jakis czas szla weryfikacja danych by sprawdzic czy nie byly sztucznie modyfikowane.
Szczegolow trzeba by jednak poszukc na forum d3
Doom:
--- Cytuj ---Z tego co pamietam to mialo to byc tak, ze wszystkie obliczenia w trybie pojedynczego gracza beda robione lokalnie, a przez net bedzie co jakis czas szla weryfikacja danych by sprawdzic czy nie byly sztucznie modyfikowane.
--- Koniec cytatu ---
Samo to dyskwalifikuje dla mnie tą grę. Nie wiem jaką antenę satelitarną wozi ze sobą Soulscream ale ja tak pozytywnych doświadczeń w pokryciu przestrzeni miedzy (a czesto i wewnątrz) miastowej przez operatorów nie mam. A wystarczy że zanik sygnału będzie właśnie w trakcie weryfikacji.
Nie wspominając o drobiazgu pod postacią tego że ten typ zabezpieczenia został już zlamany, więc jak zwykle bardziej oberwą uczciwi klienci ci przeciwko którym jest zabezpieczenie
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 23, 2011, 10:51:13 ---Samo to dyskwalifikuje dla mnie tą grę. Nie wiem jaką antenę satelitarną wozi ze sobą Soulscream ale ja tak pozytywnych doświadczeń w pokryciu przestrzeni miedzy (a czesto i wewnątrz) miastowej przez operatorów nie mam. A wystarczy że zanik sygnału będzie właśnie w trakcie weryfikacji.
Nie wspominając o drobiazgu pod postacią tego że ten typ zabezpieczenia został już zlamany, więc jak zwykle bardziej oberwą uczciwi klienci ci przeciwko którym jest zabezpieczenie
--- Koniec cytatu ---
To ja stary nie wiem gdzie Ty mieszkasz. Zasieg Edge jest praktycznie w calej polsce a to wystaczy do przeslania danych i to jest internet mobilny. 3G masz praktycznie w kazdym wiekszym miescie. Kurde jak w Łomży jest 3g to nie sadze by ludzie z wiekszych miast go nie mieli. Jak bedzie zanik sygnalu to pewno zapisze na dysku poczym jak bedzie sygnal to zweryfikuje. Ludzie demonizujecie strasznie. Jakos SC2 ma ten model i nikt nie placze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej