Forum Gry > Inne gry

Beta Diablo 3

<< < (6/10) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Jesli jak starcrafta to 1/3 wersji    Pamietaj ze D3 bedzie wymagalo jednorazowej wplaty kasy, wiec dodatek platny po np 12 miesiacach jak najbardziej wskazany by odswierzyc tytul.
--- Koniec cytatu ---
W SC masz 3 rasy, wydali kampanię dla jednej, tu masz pięć klas postaci... 8)
podejrzenie o chęć wydania tego w taki sposób + plotki o tym że żeby w to pograć nawet na singlu bedzie potrzebne tęgie łącze netowe, bo Blizardy są zachwycone pomyslem drm ala failsoft ciężko by mnie wkurzyło, gdyby nie to że po spojrzeniu na to co wydał blizz jako SC2 dołączyli do Ubisoftu na mojej liście firm nieszanowanych i niesupportowanych przez zakup ich gier

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 22, 2011, 14:04:33 ---W SC masz 3 rasy, wydali kampanię dla jednej, tu masz pięć klas postaci... 8)
podejrzenie o chęć wydania tego w taki sposób + plotki o tym że żeby w to pograć nawet na singlu bedzie potrzebne tęgie łącze netowe, bo Blizardy są zachwycone pomyslem drm ala failsoft ciężko by mnie wkurzyło, gdyby nie to że po spojrzeniu na to co wydał blizz jako SC2 dołączyli do Ubisoftu na mojej liście firm nieszanowanych i niesupportowanych przez zakup ich gier

--- Koniec cytatu ---

Pieprzysz jak potluczony. Gdybys sie zorientowal o czym blizzard mowi z ciaglym polaczeniem internetowym to bys wiedzial, ze generalnie chca zrezygnowac z single player w offline mode. Latwiej jest bronic przed hakerami roznej masci cos co masz u siebie na serwerze w przeciwienstwie do tego co masz na swoim dysku (dupe items, edytory postaci etc.). To samo rozwiazanie jest w SC2 i sprawdza sie ok jezeli to nie jest powazny turniej gdzie brak lan czasami jest widoczny.

--- Cytat: Mona X w Wrzesień 22, 2011, 13:50:18 ---Sup
http://forums.battle.net/thread.html?topicId=10972140962&sid=3000

--- Koniec cytatu ---

I spoko.  Niech pobieraja oplaty za vanity items ktore swoja droga w kazdej z normalnych gierek juz jest. Podpisali umowe z paypalem na wsparcie AH i jest git. Dopoki nie wprowadza pay2win itemkow to niech robia co chca. To czesc korporacji activision i jak nie chcesz zarabiac pieniedzy na czyms to uwazam Ciebie za nienormalnego i niegodzien prowadzenia biznesu.

Doom:

--- Cytuj ---Pieprzysz jak potluczony. Gdybys sie zorientowal o czym blizzard mowi z ciaglym polaczeniem internetowym to bys wiedzial, ze generalnie chca zrezygnowac z single player w offline mode. Latwiej jest bronic przed hakerami roznej masci cos co masz u siebie na serwerze w przeciwienstwie do tego co masz na swoim dysku (dupe items, edytory postaci etc.). To samo rozwiazanie jest w SC2 i sprawdza sie ok jezeli to nie jest powazny turniej gdzie brak lan czasami jest widoczny.
--- Koniec cytatu ---
Jak kupuję grę z trybem singiel i zamiarem użycia tego trybu to nie po to żeby płynność  rozgrywki, bądź sama możliwość takiej gry była uzależniona od połączenia internetowego.
Jeszcze brakuje tylko żeby wprowadzili k**** abonament za granie w to + konieczność zakupu klienta pod każdą kolejną profesję

LosBekoczoS:

--- Cytat: Mona X w Wrzesień 22, 2011, 13:50:18 ---Sup
http://forums.battle.net/thread.html?topicId=10972140962&sid=3000

--- Koniec cytatu ---

Mona a sprawdziles z ktorego roku to txt ?:P

--- Cytuj ---Microtransactions confirmed for Diablo 3   10/10/2008 06:59:48 PM PDT

--- Koniec cytatu ---

co ciekawe to link ktory podaja w tym poscie to hym z jeszcze lepszej daty

--- Cytuj ---SW: TPM review
by Marcus Yam, Jul 23, 1999 7:07am PDT

GU reviews Star Wars: TPM game, which they seemed to like. I, on the other hand, found this game much like Jar Jar Binks...

--- Koniec cytatu ---

i tak jakby wogole nie na temat D3 a na temat StarWarsow ;p

:D :D :D
Tak wiec zanim plotki chociaz 2min na ich zweryfikowanie poswiecic proponuje :D

ps Doom lacze jest wymagane jak Soul mowi z powodow bezpieczenstwa ( to co sie dzieje na d2 jest tego najlepszym przykladem czemu powinno to byc zrobione jak planuja). Do tego jest sprawa Auction hause + Real Money Auction Hause, co wrecz wymaga lacza internetowego. Co ciekawe widac ze blizz nawet nie zabezpiecza szczegolnie gry przed lamaniem bo wie ze bedzie duzo danych szlo z servera, a haxory niech sobie haxuja. ( juz teraz mozesz pobawic sie w diablo 3 wystarczy edytor Net + jakies 5min, i juz biegasz po tristam. Jak dlamnie istnieje np duza roznica miedzy tym co zrobilo Ubisoft ( wszytko generowane u ciebie a tylko save na serverze ubi) a tym co chce zrobic blizard ( caly random/spawny na serverze blizza)

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 22, 2011, 15:56:18 ---Jak kupuję grę z trybem singiel i zamiarem użycia tego trybu to nie po to żeby płynność  rozgrywki, bądź sama możliwość takiej gry była uzależniona od połączenia internetowego.
Jeszcze brakuje tylko żeby wprowadzili k**** abonament za granie w to + konieczność zakupu klienta pod każdą kolejną profesję

--- Koniec cytatu ---

Instalujac gre akceptujesz eula i zawarte w niej przykazania. Mnie to nie przeszkadza ale jakims dinozaurom jak Ty widzocznie tak. Internet jest doslownie wszedzie. Wczoraj jehcalem ekspresem z wawy do krakowa byl internet byl. Jak nie ma takiego to masz w komorce. Mnie tam sie podoba trzymanie postaci u nich na serwerze. Loguje sie gram i jak sie wylogowywuje zapisuje mi wszystkie zmiany woot.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej