Forum Gry > Inne gry

Beta Diablo 3

<< < (3/10) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: ManganMan w Wrzesień 21, 2011, 20:27:59 ---Od wynalazków jest Potrzeba :)

--- Koniec cytatu ---

Od wynalazków jest Lenistwo  ;)

Soulscream:
Swoja droga klucze beda just saying.

LosBekoczoS:
Szczerze mowiac na ta chwile jest taki zament i tak malo postow bluesow, ze cholera go wie czy zaprosili kogos czy zachwile beda wysylac. Niewiadomo kto bedzie wysylac dla EU .. ludzie ze stanow czy ci z EU. Dzis jakis koles kolo 11 rano czasu polskiego na US becie stwierdzil ze widzi okolo 60+- osob zalogwanych only. Co bynjmniej nie wyglada na wieksza liczbe niz jak ruszylo F&F+press.

Generalnie rozumiem Bliza ze proboje podtrzymac "hype" na gre ale mogli by okreslic sie ile osob chca zaprosic np na 1 fale testerow i ze np klucze beda wyslane 12 cet 22.09.

Rabbitofdoom:
Ja sie ostro zastanawiam czy wogule kupie diablo 3. Po ostatniej akcji jaka mialem z kontem do bnet stracilem zaufanie do blizzarda dosc mocno. Po dobrych 7-8 miesiacach nie aktywnosci mailem wlam na konto bnetowe. Pass byl kodem alfanumerycznym regularnie zmienianym raz w miesiacu kiedy konto bylo aktywne. Login tez byl praktycznie unikalny i z dodatiem 4 losowych znakow. Kompa sprawdzam srednio dwa razy w tygodniu czy nie mam jakis zyjatek. Custormer support z uporem maniaka mi wmawial ze to moja wina bo moglem komus dac pass albo mam trojana etc etc. Typowe kopiuj wklej.
Druga sprawa ze jak zalorzylem to konto korzystajac z innego adresu email ktory zalorzylem tylko na ta okazje jakis czas pozniej zaczely przychodzic na nie standardowe spam maile od "blizzarda". Co jest troche dziwne bo wszelkie fora gildiowe etc. zakladam profile uzywajac innego maila specjalnie do tego typu spraw. Z tego powodu ze na fora gildi etc. sa dosc czesto ataki w celu pozyskania danych do prob kradziezy kont.
Trzecia sprawa to badania gosci z jednej z firm internetowych zajmujacych sie bezpieczenstwem internetowym. Panowie szacowali szanse wlamania na konto gracza gier blizzarda. Oczywiscie czysto teoretycznie w oparciu o ich dane z podobnych prob na instytucje rzadowe w USA i wyszlo im ze dla brute force w przypadku prostych loginow i passow nie zmienianych regularnie to moze byc nawet 25% w pierwszym roku. Oczywiscie szansa bedzie rosla w miare uplywu czasu od ostatniej zmiany hasla.

Soulscream:
Blba bla bla bla kup sobie slownik i autentykator i po klopocie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej