Eve Online > NoobGarten
Jeden alt czy dwa alty - oto jest pytanie...
Minna Hinata:
1) 2 konta, manu/research alt może spokojnie siedzieć na koncie maina ponieważ logujesz go tylko zmieniać / wrzucać joby, alt z probingiem już must have oddzielne konto ponieważ często przydatną rzeczą jest dual-box jak latasz pvp.
2) Ja tylko jednego chara miałem w UA i to tylko dla zabawy zobaczyć co i jak. IMO idź charem pvp który ma już jakieś sensowne skile. Szkółka jest dobra, osobiście polecam.
3) iMac to jeden wielki ból - każdy większy update - ściągasz całego klienta. Nie ma możliwości robienia ich na zasadzie ściągnięcia patcha - często klient się rozpieprza na drobny mak. +1 dla Dooma, zmień na PC.
4) Nie autocannony ale artyleria. X-Instinct, Halo Set, bonus z minmatar commanda do zmniejszenia sygnatury (ewentualnie jak masz zaplecze 70-80b - bonus z tytana :P). Najlepszym cm przeciwko tp jest właśnie dobra alpha która często insta zabija takie ścierwa jak rapiery itp.
ManganMan:
Ech, czyli koszta utrzymania idą w górę...
Jak dotąd nadal nie wiem, co do char-managingu jest lepsze: Eve Swiss Knife z jego odp na wł. wszystkie fony czy już EveMon na Pc, jak już bd miał Windows 8.
OFFTOP On
Teraz Jestem na 55-leciu powołania Jednostki Wojskowej MW w Siemirowicach, oglądajcie w TVN24.
OFFTOP Off
Minna Hinata:
Phony:
Android - Aura
reszta scierwa - nie wiem :P
/** offtop
nic poza androidem nie jest warte uwagi hrhrhrhr
offtop **/
PC: EVEMon
tyle w temacie >:D
Doom:
na PC jest jeszcze eve hq, ale jeśli ma być tylko skill plan itp to pozostań przy evemon i nie dotykaj tego kombajna
ManganMan:
A w Offtopie piszą że Android to ścierwo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej