Eve Online > NoobGarten
Jeden alt czy dwa alty - oto jest pytanie...
Doom:
Inni w tym samym wątku piszą że nie mają do niego zastrzeżeń, a Darka jako fana produktów z jabłkiem wogle trzeba osobnym filtrem traktować
Minna Hinata:
/** offtop
Produkty od jabłka są typową komerchą która nie przejawia się niczym poza narzędziami developerskimi do aplikacji. Zmień sposób działania na podstawie kodu źródłowego.... omg, najpierw dostań ten kod źródłowy. Ogólnie apple to inny świat przeznaczony dla sado masochistów. Podobno linux-child systemy takie jak Android czy Maemo też są dla sado ale z innej pułki z tytułu że te systemy są na wolnej licencji. Kod źródłowy jest łatwy do znalezienia i jeśli masz pojęcie o programowaniu, możesz wiele zmienić.
W dodatku ilość aplikacji dla appla a dla androida, powiedzmy dzień a noc. Osobiście nie kupiłem ipada bo nie lubię wspierać komercji którą promuje apple. Dlatego z tabletów mam Asus Iconia Tab A500 a telefon Galaxy Mini. Jednak mimo że android to wytwór google czyli w pewnym sensie też komercyjny system ale mimo wszystko możliwość zabawy z kodem źródłowym samego systemu oraz prosty rooting traktuje jako uczciwe podejście do użytkownika któremu się mówi "masz - rób co chcesz jeśli się na tym znasz".
offtop **/
EVEHQ to kombajn dla ludzi co chcą robić wiele rzeczy jednocześnie. Do tego sama obsługa nie jest do końca tak intuicyjna jak w przypadku EVEMona który służy stricte to planowania oraz monitorowania skili.
Dormio:
--- Cytat: Minna Hinata w Wrzesień 16, 2011, 13:19:43 ---Phony:
Android - Aura
reszta scierwa - nie wiem :P
/** offtop
nic poza androidem nie jest warte uwagi hrhrhrhr
offtop **/
PC: EVEMon
tyle w temacie >:D
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy ścierwo, bo nie cuchnie, ale na iPhone: iClone
Jak dla mnie bardziej rozbudowany od EVEMon, a tegoż używam już ładnych parę lat.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej