Eve Online > NoobGarten
Jeden alt czy dwa alty - oto jest pytanie...
ManganMan:
Więc jak już wyjde na swoje i zarobię dość na start, to mam zamiar wrócić do grania na maxa, lecz trapie mnie dylemat:
Chcę stworzyć maina do pvp/logistyki, pierwszego alta do industry/researchu, a drugiego do ''probe eskapad'' / kurierstwa, a pytania są następujące:
1. Warto trzymać na koncie dwóch altów czy tylko jednego;
2. Wszystkie postacie czy jedna wymaga przeszkolenia w Niewidzianej Akademii;
3. Mam zamiar grać na iMac'u, który char-manager jest bardziej ''aktualny'': EveGtkMon (który przed użyciem na Maku wymaga rekompilacji) czy EVE Swiss Knife (czy jakoś tak na javę robiona przez JaaBaa i ma swój odp. na tel. komórkowe);
4. To pytanko jest może niezbyt związane z tematem tego topiku, lecz bedzie się tyczyć charów 1 i 3, więc się zapytam: do prawie całego ewarowego ustrojstwa zawsze jest jakiś countermeasure, prawie, bo ''target painter'' nie posiada bezpośredniego cm'a.
Ktoś zna takowe?
Ogólnie przeszukałem NoobGarten i niestety nie znalazłem nic, co mogło odpowiedzieć na żadne z pytań.
Goomich:
--- Cytat: ManganMan w Wrzesień 15, 2011, 19:13:08 ---4. To pytanko jest może niezbyt związane z tematem tego topiku, lecz bedzie się tyczyć charów 1 i 3, więc się zapytam: do prawie całego ewarowego ustrojstwa zawsze jest jakiś countermeasure, prawie, bo ''target painter'' nie posiada bezpośredniego cm'a.
Ktoś zna takowe?
--- Koniec cytatu ---
1400mm
Azbuga:
--- Cytat: ManganMan w Wrzesień 15, 2011, 19:13:08 --- 2. Wszystkie postacie czy jedna wymaga przeszkolenia w Niewidzianej Akademii;
--- Koniec cytatu ---
:'(
Doom:
--- Cytuj ---1. Warto trzymać na koncie dwóch altów czy tylko jednego;
--- Koniec cytatu ---
Zalezy. Jesli jeden alt ma w miarę krótki zakres rozwoju i powstaje jako pierwszy to po zakonczeniu treningu można konto przeznaczyć pod drugiego. Jesli podałeś tylko początkowe przeznaczenie do zrobienia asap, a potem i tak dalej skilowane w kolejne specjalizacje to dla kazdego głównego chara polecam osobne konta a wolne sloty ewentualnie na cyno alty / alty marketowe
--- Cytuj ---2. Wszystkie postacie czy jedna wymaga przeszkolenia w Niewidzianej Akademii;
--- Koniec cytatu ---
Nie muszą, ale rekruterzy czasem to wredne i podejrzliwe bestie, więc jesli chcesz iść w różne strony świata to przydatne by było żeby w akademii odpowiedni oficer mial pojęcie że ten char to alt jednego z eks kadetów
--- Cytuj ---3. Mam zamiar grać na iMac'u, który char-manager jest bardziej ''aktualny'': EveGtkMon (który przed użyciem na Maku wymaga rekompilacji) czy EVE Swiss Knife (czy jakoś tak na javę robiona przez JaaBaa i ma swój odp. na tel. komórkowe);
--- Koniec cytatu ---
Terapia odwykowa i przesiadka na normalny komp :P
--- Cytuj ---4. To pytanko jest może niezbyt związane z tematem tego topiku, lecz bedzie się tyczyć charów 1 i 3, więc się zapytam: do prawie całego ewarowego ustrojstwa zawsze jest jakiś countermeasure, prawie, bo ''target painter'' nie posiada bezpośredniego cm'a.
Ktoś zna takowe?
--- Koniec cytatu ---
+1 do posta Mony ewentualnie comand lub statek z podobnym skilem w zakresie modyfikowania siga, tudzież set impli
ManganMan:
1) hmm, na razie chcę być przy jednym koncie, twoja propozycja ma trochę za duże kwoty utrzymania;
2. Będzie trzeba jakoś negocjować;
3. Do tej pory nie miałem do czynienia z produktami Steve'a Jobsa, poza tym dalej nie mam odpowiedzi na moje pytanie...
4. Autocannony 1400mm?? Parę boosterów Xtinct, implantów + ''Evasive Mancośtam'' z tymi 1400mm powinno jakoś poradzić sobie z tym...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej