Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
[VIDE] Herezja:
Troszkę sobie ostatnio poczytałem i z opinii w necie wynika ze system w komórkach o nazwie Android w teorii powinien być bardzo dobry ale ... tylko jest taki w teorii bo często są z nim różne problemy.
W nowych Samsungach jest BADA i ponoć dość dobrze się sprawuje. Miał ktoś do czynienia już z tym systemem?
Kara Mon:
Co do strachu przed Androidem to dla przykladu ludzie windowsa uzywaja i zyja i nawet im komputery czasem dzialaja :D , teraz telefon to tez w pelni sprwny komputer i nie wiem jakby czlowiek probowal sie wyginac to i tak nigdy wszystko nie bedzie dzialac perfekcyjnie.
Goomich:
--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 15, 2011, 16:15:34 ---Co do strachu przed Androidem to dla przykladu ludzie Linuksa uzywaja i zyja i nawet im komputery czasem dzialaja :D , teraz telefon to tez w pelni sprwny komputer i nie wiem jakby czlowiek probowal sie wyginac to i tak nigdy wszystko nie bedzie dzialac perfekcyjnie.
--- Koniec cytatu ---
fyp
Kombat:
Nokia N8 - polecam o ile mieści się w Twoim budżecie.
sc0rp:
--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 15, 2011, 16:15:34 ---Co do strachu przed Androidem to dla przykladu ludzie windowsa uzywaja i zyja i nawet im komputery czasem dzialaja :D , teraz telefon to tez w pelni sprwny komputer i nie wiem jakby czlowiek probowal sie wyginac to i tak nigdy wszystko nie bedzie dzialac perfekcyjnie.
--- Koniec cytatu ---
http://niebezpiecznik.pl/post/masz-telefon-z-andoridem-uwazaj/
To tylko jeden z przykladow liberalnego podejscia Google do Android Market. :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej