Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
Soulscream:
--- Cytat: sztosz w Sierpień 21, 2014, 22:54:47 ---Mam od roku, żadnych zastrzeżeń nie mam. Inna sprawa że do telefonu za dwa klocki nie było mi żal kupić porządnego futerału od Stilgut...
--- Koniec cytatu ---
Porządny futerał ? Come on dude. https://www.youtube.com/watch?v=d7n34bkF-Ew be gone with your shitty overhyped mobile ;-).
sztosz:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 22, 2014, 19:31:49 ---Porządny futerał?
--- Koniec cytatu ---
Tak, porządny, skórzany futerał, a nie to plastikowe whatever. Znowu karmię trolla... ale gdybyśmy ich nie dokarmiali to by po prostu zdechli :)
Soulscream:
--- Cytat: sztosz w Sierpień 22, 2014, 20:40:35 ---Tak, porządny, skórzany futerał, a nie to plastikowe whatever. Znowu karmię trolla... ale gdybyśmy ich nie dokarmiali to by po prostu zdechli :)
--- Koniec cytatu ---
Co kto lubi, dot view jest magicznie zajebiste, ale Cię zostawię z Twoją skórą ;-).
Filip Bonn:
moje podejście
1. nie kupować telefonu w pakiecie z abonamentem - bardzo zdzierają lepiej wziąć umowę bez abonamentu a tel dokupić
2. wybrać jeden z 'flagowych modeli' (niekoniecznie najdrozszy ale cieszący się dobrą opinią) z przed 1-2 lat i kupić zadbaną używkę :) wydamy wtedy kilka stów a nie kilka tysięcy, no i nie stracimy ponad 50% wartości podczas użytkowania takiego telefonu
ps. powyższe nie działa u osób: lubiących się lansować telefonem, muszących mieć "wszystko co najnowsze i najlepsze" :P , nie godzących się na odrobinę ryzyka
Goomich:
Hmmm, w chodzeniu z telefonem za kilka tysi nie ma ryzyka? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej