Eve Online > NoobGarten

Pytanko

<< < (2/4) > >>

Lt Rook:
Przez covert portal puscić dodatkowo cokolwiek chcesz co ma mase mieszcząca się w granicy dostępnego paliwa na BO a po drugiej stronie jest cynogen posowy.
Nie uwierzycie jakie to zdziwienie wywołało kiedyś jak 3 drejki skakały przez portal BO  >:D

Doom:

--- Cytat: GyrosHunter w Wrzesień 07, 2011, 11:32:10 ---Czyli to jest coś jakby stawiał w przestrzeni bookmarka / waypointa? Do czego to służy, kiedy się przydaje?

--- Koniec cytatu ---
Tia latarnia nawigacyjna, podobnie jak zwykłe cyno.
A słuzyć moze do wielu rzeczy
- wkurzanie czyichś rentierów blacopsowymi rajdami - cynojamer  nie działa więc można wrzucić do takiego systemu kilkanaście bomberów przez portal omijając banki i campy po drodze
- można hotdropować w ograniczonym zakresie nakryty cel
- z tego co wiem jest to też ciekawy i wzglednie dyskretny sposób do przewozu ważnych ładunków ale generalnie caps chyba zrobi to lepiej i równie bezpiecznie (czytaj jak dorwą to i tak spadniesz)

GyrosHunter:
Aha, czyli mogę na przykład wskoczyć covert opsem do systemu, warpnąć na SS, postawić tam to cyno ceno i koledzy mogą już wtedy skoczyć na to, omijając gate?
Jest jakieś ograniczenie, bo z tego co zrozumiałem, to masa, tak?
Caps - capital ship?
Potrzebne jest do skakania jakieś paliwo?

Doom:
Wstrzymaj konie waść
ograniczenia są takie
- skil do cyno na 5
- musisz sie przebić przez kampe
- potrzebujesz minimum jednego BO w gangu a to jest mało popularny w skilowaniu ship (0i robi sie dluższy kawałek czasu na ni capitalowych charach)
- poza wyjatkiem podanym przez Rook'a to wskoczy do systemu tylko to co uzywa covert clocków i ewentualnie same BO
Tak paliwo jest palone. Covert pali paliwo u siebie na cynogene, bo pali paliwo na przeżucanie statków / swoje skoki

Goomich:

--- Cytat: GyrosHunter w Wrzesień 07, 2011, 11:32:10 ---Czyli to jest coś jakby stawiał w przestrzeni bookmarka / waypointa? Do czego to służy, kiedy się przydaje?

--- Koniec cytatu ---

http://www.youtube.com/watch?v=VXMcagpOcUk&t=1m34s

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej