Eve Online > NoobGarten

Pytanko

<< < (3/4) > >>

GyrosHunter:
Pięknie,
to tylko nie wiem jeszcze co to jest BO, a także co znaczy przebić się przez kampe.

>Tak paliwo jest palone. Covert pali paliwo u siebie na cynogene, bo pali paliwo na przeżucanie statków / swoje skoki<

To znaczy że covert przerzuca statki, czy one same skaczą? ucieka mi to :/

Doom:
Nie obraź się ale jak zadajesz TAKIE pytania to jeszcze z pół  roku nauki gry przed toba zanim bedziesz gotowy do udział w blac opsowym opie
BO = Black Ops (widow, redemer, sin, panther) - bs t2 do operacji specjalnych.
To co stawia covert cyne pali swoje paliwo z cargo tylko na generator, natomiast cała reszte roboty robi BO który ma skakać lub przerzucić coś na to cyno. Ma specjalny bak na paliwo i to jest ogranicznik jednorazowego transferu na komendę "jump". Ile co paliwa mu wypala za przejście przez portal zalerzy od masy i dlatego np rzadko  widzi się skaczace przez BO gangi armorowe bo 1600 strasznie zwiekszają ilość paliwa. Paliwo w baku można uzupełniać z cargo, lub z jetisona obok i można tak robic puki cyna nie zgaśnie.
Portal na BO działa z grubsza jak portal tytana (tyle że ze wspomnianymi ograniczeniami)

GyrosHunter:
Nie obrażam się,
nie wiem jednak za bardzo gdzie indziej miałbym pytać o takie rzeczy, a i nie mówię, że biorę się za BO akcję jutro.
Po prostu niedługo będę mógł wsiąść w Anathemę i wyczytałem o tym module - chciałem się dowiedzieć, co to jest dokładnie.
Dziękuję za pomoc.

Doom:
No na początek informacji mogliby ci udzielić korporacyjni / aliansowi piloci BO ;)

GyrosHunter:
Nie,
wszystkie moje kolejne NoobQuestions będę adresował imiennie do Ciebie :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej