Eve Online > Dyskusje ogólne
Militia
eloelo:
w hi nie musisz skanowac bo raczej nie zgankują ci drejka
w ls jest problem - nie odwarpisz od bramy , duża sygnatura pozwala na warp na ciebie po 1 cyklu kombatami u dobrego skanera jak siedzisz na ss ,
na bikomie jak coś sie pojawi to z twoim alignem nigdzie nie odwarpisz , skanowanie na 500 000 km też ci nie pomoże jak podleci takler w cloaku da sie omijać drabinki tak ze nic nie zauważysz do czasu aż zacznie cie namierzać ..
nie wiem ile ty zarabiasz ale po jednym secie 8-10 misji w low powinieneś mieć około 150 k Lp czyli ponad 250kk isk na czysto w czasie 1-2 godzin - zalezy jak sobie zorganizujesz trase
więc gadanie o dodatkowych opłatach u milicji nie widzi mi sie ... nie pamiętam ile skilowałem bombera ale chyba zmieściłem sie w miesiac na wystarczajacy dps .
może nie jestem superszybki ale nie zdazyło mi sie dorwać dreja na bikonie myslałem żawsze ze nie odwarpił z gejta ...
Minna Hinata:
--- Cytat: eloelo w Październik 13, 2011, 22:21:59 ---w hi nie musisz skanowac bo raczej nie zgankują ci drejka
w ls jest problem - nie odwarpisz od bramy , duża sygnatura pozwala na warp na ciebie po 1 cyklu kombatami u dobrego skanera jak siedzisz na ss ,
na bikomie jak coś sie pojawi to z twoim alignem nigdzie nie odwarpisz , skanowanie na 500 000 km też ci nie pomoże jak podleci takler w cloaku da sie omijać drabinki tak ze nic nie zauważysz do czasu aż zacznie cie namierzać ..
nie wiem ile ty zarabiasz ale po jednym secie 8-10 misji w low powinieneś mieć około 150 k Lp czyli ponad 250kk isk na czysto w czasie 1-2 godzin - zalezy jak sobie zorganizujesz trase
więc gadanie o dodatkowych opłatach u milicji nie widzi mi sie ... nie pamiętam ile skilowałem bombera ale chyba zmieściłem sie w miesiac na wystarczajacy dps .
może nie jestem superszybki ale nie zdazyło mi sie dorwać dreja na bikonie myslałem żawsze ze nie odwarpił z gejta ...
--- Koniec cytatu ---
Widzę tu bzdury...
1) Po kij skanować kogoś w ls na misjach milicyjnych skoro beacon jest w przestrzeni
2) Drabinki nie ominiesz w żaden sposób, mechanika gry wymaga żebyś przeleciał przez drabinkę
3) Jeśli coś podlatuje w cloaku to rozbija się o w/w drabinkę co powoduje decloak, od tego czasu masz 5s żeby gościa zobaczyć a najczęściej jest to od 7 do 10 zanim taki delikwent zwinie się w warpa na właściwy beacon.
4) Ilość LP uzależniona jest od skila Security Connection - z 10 misji można wyciągnąć nawet do 250k lp.
Kharim:
1)właśnie :)
2)podkreślam "skanować co chwilę", mieć oko na local
a co do LP z misji to u Amarrów zdarzają się takie tłuściutkie po 28k, więc wyciąga się nieco więcej niż 250k po zrobieniu 10 misji
Belm Starr:
--- Cytat: Minna Hinata w Październik 14, 2011, 04:36:14 ---3) Jeśli coś podlatuje w cloaku to rozbija się o w/w drabinkę co powoduje decloak, od tego czasu masz 5s żeby gościa zobaczyć a najczęściej jest to od 7 do 10 zanim taki delikwent zwinie się w warpa na właściwy beacon.
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie. Warpować możesz odleglości 2500m od drabinki, a cloak schodzi 2000m. Kilka razy udało mi się warpnąć przez drabinkę bez wychodzenia z cloaka. Chociaż zabawy jest z tym tyle, że siedzący na misji zdąży ją zakończyć.
Minna Hinata:
--- Cytat: Belm Starr w Październik 14, 2011, 08:08:20 ---Niekoniecznie. Warpować możesz odleglości 2500m od drabinki, a cloak schodzi 2000m. Kilka razy udało mi się warpnąć przez drabinkę bez wychodzenia z cloaka. Chociaż zabawy jest z tym tyle, że siedzący na misji zdąży ją zakończyć.
--- Koniec cytatu ---
To już są kombinacje alpejskie które mało kto stosuje. Niestety grid drabinki jest tak duży że nigdy nie wiesz czy wylądujesz akurat na gridzie i cloak Ci zejdzie. IMO zabawa niewarta świeczki. Ale masz racje, coś takiego może się zdarzyć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej