Eve Online > NoobGarten
Poczatki - ciezko sie odnalezc. Kilka pytan.
sc0rp:
@sigreg odpowiadajac co dalej to zloz aplikacje do unseen academy tam Ci wytlumacza podstawy i wtedy sobie wybierzesz co dalej robic, iirc paru instruktorow jest z polskich korpow o roznym profilu wiec oczywiscie tez Ci beda polecali gdzie jest najlepiej. ;)
odnosnie shipow do skanowania zarowno podstawowych jak heron, jak i zaawansowanych jak buzzard(odpowiednik herona tech2) to one same nic nie zwojuja. skanujesz sobie tym shipem zapisujesz bookmark po czym lecisz zmienic ship na bojowy i dopiero wlatujesz.
sigreg:
Unseen Academy.. brzmi super, gdzie, jak, do kogo moge sie zglosic ?
Co do eksploracji i namierzonych site, czy jest jakis sposob zeby sprawdzic czy jestem wogole w stanie dostac sie do skrytek swoim podstawowym analizerem czy codebreakerem zanim fizycznie tam polece ? Czy jest prawdopodobne ze trafie do miejsca gdzie wywale mase amunicji zeby odpedzic piractwo, nie daj boze strace statek, po czym po ostatecznie zwycieskiej walce okaze sie ze nie uzyskam nic w zamian bo mam sprzet za niskiej klasy albo za niski level umiejetnosci ?
Shiru
Doom:
[admin]http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=7277.0
Centrum rekrutacyjne powinno być widoczne dla zalogowanych użytkowników w tym również dla Ciebie[/admin]
lkasprzak:
--- Cytat: sigreg w Wrzesień 04, 2011, 16:50:03 ---Unseen Academy.. brzmi super, gdzie, jak, do kogo moge sie zglosic ?
Co do eksploracji i namierzonych site, czy jest jakis sposob zeby sprawdzic czy jestem wogole w stanie dostac sie do skrytek swoim podstawowym analizerem czy codebreakerem zanim fizycznie tam polece ? Czy jest prawdopodobne ze trafie do miejsca gdzie wywale mase amunicji zeby odpedzic piractwo, nie daj boze strace statek, po czym po ostatecznie zwycieskiej walce okaze sie ze nie uzyskam nic w zamian bo mam sprzet za niskiej klasy albo za niski level umiejetnosci ?
Shiru
--- Koniec cytatu ---
codebreaker i analyzer na l2-3 w zupelnosci wystarcza na kazdy radar, magneto. Ja na mlodej postaci zarabialem na eksploracji radarow w low sec - wychodzilo ok 300mln na tydzien, ale mialem wiecej wolnego czasu :p po prostu musisz znac zasady poruszania sie po ls, znajomosc obslugi scannera pokladowego, odpowiednio ustawione overview (proby) a bedziesz bezpieczny jak w HS. Jedynie co mozesz pasc to na kampie. Dolacz do UA (sam bylem) - zobaczysz ze EvE rozwija skrzydla grajac w grupie :)
R4kez:
Owe bezpieczenstwo jak w Hs jest tylko pozorne , ponieważ vudu ciągle cie obserwuje i tylko czeka na to kiedy popełnisz błąd :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej