Eve Online > NoobGarten
Poczatki - ciezko sie odnalezc. Kilka pytan.
Jonas:
Ale im ich więcej tym początkowe ustawienie zajmuje więcej czasu, a 7-8 prob dość mocno zaciemnia widok. A nawet na średnich skillach w hi/low na 4 się znajdzie wszystko, a przed wylotem do null/wh skille trzeba zrobić porządnie, a wtedy też na ogół 4-5 wystarcza żeby na spokojnie wszystko znaleźć.
HammerSnake:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Wrzesień 14, 2011, 09:52:27 ---Ale im ich więcej tym początkowe ustawienie zajmuje więcej czasu, a 7-8 prob dość mocno zaciemnia widok. A nawet na średnich skillach w hi/low na 4 się znajdzie wszystko, a przed wylotem do null/wh skille trzeba zrobić porządnie, a wtedy też na ogół 4-5 wystarcza żeby na spokojnie wszystko znaleźć.
--- Koniec cytatu ---
Po wh można bez problemu się poruszać w fregacie t1 do skanowania z skillem na fregaty na 2 oraz z skillem do siły probe na 2 i ilość probe na 2- żeby móc wyrzucić 5. Przez dwa tygodnie poruszałem się tak altem po łańcuchach wh od klasy c1 do c6, więc wiem co mówię i wcale tak długo się wszystkiego nie skanuje. Dodam że skanowałem z zwykłym core launcherem + zwykłe core proby, a nie sistersowe.
Teraz po założeniu charka w 20h można ruszać w nieznaną przestrzeń, zakładając, że chce się jeszcze zrobić cloacka.
Jonas:
--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 14, 2011, 10:28:02 --- wcale tak długo się wszystkiego nie skanuje.
--- Koniec cytatu ---
Problem w tym, że "wcale tak długo" jest kwestią względną. A w temacie eksploracji chodzi nie tylko o możliwość wyskanowania czegoś, ale i o czas jaki to nam zajmie. Ze skillami na 2 można sobie poradzić, ale jeżeli ktoś chce się tym bawić na poważnie, a nie spędzać 15 minut na skanowanie sygnatury to zrobi skille wyżej i weźmie porządny sprzęt.
HammerSnake:
--- Cytuj ---a nie spędzać 15 minut na skanowanie sygnatury to zrobi skille wyżej i weźmie porządny sprzęt.
--- Koniec cytatu ---
Ile trwa skanowanie? 10 sekund? to w w minutę- półtora masz wyskanowaną każdą sygnaturę, a nie w 15min.
--- Cytuj ---Problem w tym, że "wcale tak długo" jest kwestią względną.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---przed wylotem do null/wh skille trzeba zrobić porządnie, a wtedy też na ogół 4-5 wystarcza żeby na spokojnie wszystko znaleźć.
--- Koniec cytatu ---
Przed wlotem do low seca należy pół roku koxać skille..... ::)
Problem w tym, że dramatyzujesz z koxaniem skilli na 4-5, żeby wszystko spokojnie wyskanować, więc cię sprostowałem.
Jonas:
--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 14, 2011, 10:59:52 ---Ile trwa skanowanie? 10 sekund? to w w minutę- półtora masz wyskanowaną każdą sygnaturę, a nie w 15min.
--- Koniec cytatu ---
Chciałbym to zobaczyć u młodego gracza (gracza, nie chara, a dla takich jest ten dział centrali), bo to co widzę co miesiąc na szkoleniu w UA zupełnie nie potwierdza twoich rewelacji.
--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 14, 2011, 10:59:52 ---Problem w tym, że dramatyzujesz z koxaniem skilli na 4-5, żeby wszystko spokojnie wyskanować, więc cię sprostowałem.
--- Koniec cytatu ---
L2R dude. Gdzie ja dramatyzuję? Gdzie napisałem, że skille na 4-5? Gdzie napisałem, że trzeba skillować specjalnie przed wlotem do low?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej