Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Odp: Pure Blind, Fade i Deklein - czyli kto czym może się chwalić
Ektobus Rired:
--- Cytat: garnoo w Sierpień 26, 2011, 11:37:33 ---nie rozliczam was z obecnosci w miejscach gdzie NIE ma waszych sojusznikow, wiec wejdz na ziemie...
uraz mam od ok poltora tygodnia
--- Koniec cytatu ---
1. Kto dał ci prawo nas z czegokolwiek rozliczać
2. Sugerujesz że LFN bierze udział w większości walk jakie toczą ich sojusznicy, nawet kilka regionów dalej?
--- Cytat: garnoo w Sierpień 26, 2011, 11:37:33 ---ciezko mi sie lata bedac na wakacjach o tej godzinie - to fakt; ale pamietam ze kiedys kille z tej godziny nie byly niczym dziwnym...
--- Koniec cytatu ---
To mnie zaintrygowało i postanowiłem sprawdzić twoją pamięć. Przejrzałem twoje kile z ostatniego roku (365 dni). Według KB ta bitwa trwała od 4:25 - 5:08. Najbliższy godziny rozpoczęcia bitwy twój kill jest z 17 grudnia 2010 z godziny 1:18 (różnica 3h i 7 minut), za to najbliższy godziny zakończenia jest z 23 września 2010 z godziny 7:41 (różnica 2h i 33minuty).
--- Cytat: garnoo w Sierpień 26, 2011, 11:37:33 ---dzieje sie cos na polnocy? tzn czy goony cos robia?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co się dzieje u goonów ale pewnie nic konkretnego skoro o tym nie słychać zbyt głośno. My siedzimy w Fountein i nie prowadzimy żadnych większych działań, ot czasem wpadnie MM lub BricK sQuAD na jakieś gościnne występy, albo my polecimy do nich do Delve.
--- Cytat: garnoo w Sierpień 26, 2011, 11:37:33 ---(lubie gdy po jednym negatywnym poscie sie ozywiacie 8) )
--- Koniec cytatu ---
Negatywny lub krytyczny post to jedno a oczernianie lub kompletne mijanie się z prawdą to drugie. Więc skończ trolować i wypisywać swoje z końca pleców teorie i wyobrażenia, bo po prostu wciąż mijasz się z prawdą (tak jak np. "te nie będące niczym dziwnym kille w tych godzinach")
garnoo:
Dark, zejdz na ziemie - wiem ze chcialbys aby cala centrala pisala tylko otobie.... ale narazie tak nie jest (skad pomysl ze to bylo do ciebie?)
--- Cytuj ---1. Kto dał ci prawo nas z czegokolwiek rozliczać
--- Koniec cytatu ---
mysle ze moja wypowiedz zaczyna sie od NIE ROZLICZAM - czytanie ze zrozumieniem ::)
--- Cytuj ---2. Sugerujesz że LFN bierze udział w większości walk jakie toczą ich sojusznicy, nawet kilka regionów dalej?
--- Koniec cytatu ---
stain check.... tribure check.... jeszcze gdzies?
--- Cytuj ---Negatywny lub krytyczny post to jedno a oczernianie lub kompletne mijanie się z prawdą to drugie
--- Koniec cytatu ---
to teraz kazda wypowiedz w jakikolwiek wam niepasujaca to 'oczernianie'? ktorym slowem was oczerniam w 'nikogo od was? znowu sie pokazaliscie'? ;D
moze tez powinienem sie pluc na kazdy wasz post ze mnie oczerniacie :P
(zaraz wpadnie doom/mona i nas zjebie)
Ektobus Rired:
1. czytam ze zrozumieniem, na całość wypowiedzi nie składa się tylko rozpoczęcie zdanie, ale również wiele innych np. kontekst, i każdy polonista stwierdził by że w tym przypadku, jest to "nie rozliczasz nas z tego , tylko z czego innego".
2. Jeśli będą to kłamstwa, twoje chore wyobrażenia, lub dziwne trole to będzie to oczernianie. Piszesz pierdoły o CBC od kiedy wyszedłeś z korpa a właściwie zacząłeś już wcześniej. Zauważ że ja zareagowałem na forum 1 raz, choć na wiele twoich postów miałem ochotę, myślałem że po miesiącu ci przejdzie, ale coś ci leży na wątrobie i musisz to uzewnętrznić. A co do oczerniania ciebie przez NAS, to nie podciągaj swojej prywatnej forumowej wojenki pod całego korpa.
Może doom lub mona nas pogoni, bo w sumie to powinno trafić do flaima, ale nie będą odpisywał na prvi osobie która po odejściu z korporacji niby w pokojowej atmosferze, prawie od razu zaczęła wypisywać jakieś głupoty na forum publicznym i po 1,5 miesiaca nie potrafi przestać się czepiać i trolować.
sc0rp:
--- Cytat: garnoo w Sierpień 26, 2011, 13:36:08 ---Dark, zejdz na ziemie - wiem ze chcialbys aby cala centrala pisala tylko otobie.... ale narazie tak nie jest (skad pomysl ze to bylo do ciebie?)
--- Koniec cytatu ---
Ekto zapytal czy masz uraz do mnie czy do CBC, a ty nie odpowiedziałes do kogo masz uraz tylko ze to od zeszlego tygodnia.
A co ty mozesz miec do CBC, bo afaik sam zdecydowales sie o odejsciu z corpa (nikt Cie nie wyrzucal), oraz nadal korzystales z corpowych transportow corpowych wiec corp zamiast Cie olac poszedl Ci na reke, wiec garnoo o co Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej