Eve Online > Poradniki

Poradnik Gdy brakuje ci Capacitora, Powergrida lub Cpu

<< < (4/4)

Pol Kent:

--- Cytat: mystiq w Sierpień 24, 2011, 16:42:22 ---Ogolnie tutorial jest fail. Jedyne co azbuga zrobil to spisal liste skilli, rigow i modulow (o implatanch to zapomniales?). Komplenta "kupka".

--- Koniec cytatu ---

Mistiq, obudziłes się z zimowego snu czy wróciłeś, niestety, z wakacji? Anyway siadaj do klawiatury i pyknij jedynie słuszny, doskonały poradnik. >:D
Chętnie poczytamy..

Goomich:

--- Cytat: mystiq w Sierpień 24, 2011, 16:42:22 ---Tak! Zafituj capitala z CFC a nastepnie powiedz mi gdzie jestes. Z checia go ubije.
--- Koniec cytatu ---

Nigdy go nie dogonisz.

--- Cytat: mystiq w Sierpień 24, 2011, 16:42:22 ---Chcialbym teraz zobaczyc jak jakis nowy po przeczytaniu tego tutoriala wsadza cpr na maska wytankowanego shieldem boat'a a potem pada do azbugi a ten wrzuca do "fail fity" (czy cos) i sie smieje, ze gosciu mial cpr w lowslotach na shield tanku.

--- Koniec cytatu ---

Taka na przykład Chimerka ładnie tankuje na CePRach.

Azbuga:
mistyczny... poradnik jest dla młodzieży - to nie jest poradnik jak tankować capitale tylko czego szukać aby rozwiązać konkretny problem ze swoim fitem. wiem że młodzi u mnie w korpie takich informacji poszukują, a podobnej listy zebranej w jednym miejscu nigdzie nie znalazłem.

jak nie raczysz zauważyc to nie jest poradnik jak fitować statki pod pve a jak pod pvp. to jest zbiór pewnych informacji które jako doświadczony (sic!) gracz pewnie juz posiadasz...

PS. Kiedy ty się taki bojowy zrobiłeś znów? weź na wstrzymanie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej