Eve Online > Poradniki
Poradnik Gdy brakuje ci Capacitora, Powergrida lub Cpu
Pol Kent:
--- Cytat: mystiq w Sierpień 24, 2011, 16:42:22 ---Ogolnie tutorial jest fail. Jedyne co azbuga zrobil to spisal liste skilli, rigow i modulow (o implatanch to zapomniales?). Komplenta "kupka".
--- Koniec cytatu ---
Mistiq, obudziłes się z zimowego snu czy wróciłeś, niestety, z wakacji? Anyway siadaj do klawiatury i pyknij jedynie słuszny, doskonały poradnik. >:D
Chętnie poczytamy..
Goomich:
--- Cytat: mystiq w Sierpień 24, 2011, 16:42:22 ---Tak! Zafituj capitala z CFC a nastepnie powiedz mi gdzie jestes. Z checia go ubije.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy go nie dogonisz.
--- Cytat: mystiq w Sierpień 24, 2011, 16:42:22 ---Chcialbym teraz zobaczyc jak jakis nowy po przeczytaniu tego tutoriala wsadza cpr na maska wytankowanego shieldem boat'a a potem pada do azbugi a ten wrzuca do "fail fity" (czy cos) i sie smieje, ze gosciu mial cpr w lowslotach na shield tanku.
--- Koniec cytatu ---
Taka na przykład Chimerka ładnie tankuje na CePRach.
Azbuga:
mistyczny... poradnik jest dla młodzieży - to nie jest poradnik jak tankować capitale tylko czego szukać aby rozwiązać konkretny problem ze swoim fitem. wiem że młodzi u mnie w korpie takich informacji poszukują, a podobnej listy zebranej w jednym miejscu nigdzie nie znalazłem.
jak nie raczysz zauważyc to nie jest poradnik jak fitować statki pod pve a jak pod pvp. to jest zbiór pewnych informacji które jako doświadczony (sic!) gracz pewnie juz posiadasz...
PS. Kiedy ty się taki bojowy zrobiłeś znów? weź na wstrzymanie...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej