Eve Online > Poradniki
Poradnik FC i pilota małej floty (low sec)
Azbuga:
--- Cytat: mystiq w Sierpień 28, 2011, 01:23:57 ---A czy jestes pewien, iz nie jestem w twoim corpie? :)
--- Koniec cytatu ---
mistyczny - no brawa za akcje szpiegowską :) możliwe że udało ci się wrzucić alta - ostatnio przyjąłem sporo osób - jak pokażesz klasę jako FC i pilot pvp możesz się przyznać który to twój alt - wtedy przestanę cię uważać za coś co przykleja się do buta :)
Ezachiel:
Azbuga, bardzo fajny poradnik, naprawdę. Proponuję tylko wprowadzic małą korektę w jednym zdaniu
- zamienić :
--- Cytuj ---używając na przemian z „aproach” zmuszamy cel, który próbuje nas orbitować do chwilowego zmniejszenia szybkości i redukujemy jego prędkość kątową co bardzo poprawia cracking naszych dział.
--- Koniec cytatu ---
- na :
--- Cytuj ---używając na przemian z „aproach” zmuszamy cel, który próbuje nas orbitować do chwilowego zmniejszenia szybkości i redukujemy jego prędkość kątową co bardzo poprawia tracking naszych dział.
--- Koniec cytatu ---
A dla Pana M, mam wycinki do poczytania ze zrozumieniem :
--- Cytat: mystiq w Sierpień 26, 2011, 13:40:34 ---Albo gosciu pomimo uzgodnienia, ze fituje sie tak jak zawsze by sie sfittowalo, wzial jakis pipy setup przepelniony ewarem, chyba nawet punkta nie mial. zginalem nie dlatego, ze byl lepszy, tylko dlatego, ze mi sie nie chcialo wywarpowac.
--- Koniec cytatu ---
O te, z tego poradnika :
--- Cytuj ---Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką,
by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie
Patton
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Użyj skromności, by wzbudzić we wrogach pychę. [...]Gdy będą nieprzygotowani, zaatakuj i bądź tam, gdzie cię nie oczekują
Sun Tzu
--- Koniec cytatu ---
SokoleOko:
--- Cytat: mystiq w Sierpień 28, 2011, 16:37:48 ---Ten killboard co podlinkowales pokazuje twoje kille z nc. wiec nie bardzo :)
--- Koniec cytatu ---
No to pomiń trzy ostatnie strony z 64.
Isengrim:
--- Cytat: Azbuga w Sierpień 26, 2011, 16:03:01 ---
hahahah :'( ty jednak jesteś moim idolem mistyk...
--- Koniec cytatu ---
A poza tym nie chcial tego Ishkura. ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej