Eve Online > Poradniki
Poradnik FC i pilota małej floty (low sec)
Gregorius:
dlatego mystiq powinien mieć własną "grupę" na tym forum >:D >:D >:D
Gratki Azbu!! 8)
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 26, 2011, 10:50:18 ---I w tym momencie sam się zdyskwalifikowałeś w tej rozmowie.
Skirmish PvP best PvP.
--- Koniec cytatu ---
Sokole kto co lubi, dla ciebie best pvp to skirmish pvp, dla kogos innego moze to byc solo pvp, blob pvp czy nawet market pvp - o gustach sie nie dyskutuje, aczkolwiek jak dobrze rozumiem to ten poradnik dotyczy skirmish pvp wiec komentarze o blob pvp jest z konca plecow to tez fakt ;)
SokoleOko:
Nie - tak jak kerbirze jest gorsze od PvP, tak blob PvP jest gorsze od skirmish PvP. Obiektywnie.
Minna Hinata:
+1 dla Azbu, poradnik fajny i każdemu młodemu pomoże w rozwoju PvP.
@mystiq - Panu już podziękujemy, generalnie pier....... głupoty.
silvia:
--- Cytat: Doom w Sierpień 26, 2011, 08:18:53 ---Bo nie kończą się tak :P
http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=6135776
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: dormio ---Daj spokój, przecież to była ustawka, a jak wiadomo od proPVPerów ustawki są be i ssą wszystko co się nawinie...
Poza tym pewnie miał zły dzień, a dodatkowo klawiatura mu się pewnie źle ustawiła, a myszka wywróciła i tylko dlatego przegrał, bo to przecież niemożliwe żeby kerbir mógł wygrać uczciwie.
--- Koniec cytatu ---
Albo gosciu pomimo uzgodnienia, ze fituje sie tak jak zawsze by sie sfittowalo, wzial jakis pipy setup przepelniony ewarem, chyba nawet punkta nie mial. zginalem nie dlatego, ze byl lepszy, tylko dlatego, ze mi sie nie chcialo wywarpowac.
--- Cytat: sokoleoko ---I w tym momencie sam się zdyskwalifikowałeś w tej rozmowie.
Skirmish PvP best PvP.
--- Koniec cytatu ---
Erm... ok.
1 ty chyba tylko w blobach latasz.
2 floty 20 osobowe to nadal skirmish a duze walki to 20v40/60/80 etc. I *** mnie w takiej sytuacji czy mnie logistyk naprawia bo shield spierdala w oka mgnieniu. (Niema to jak moje slynne siedzenie na TSie przeciwnika i broadcastowanie zanim damage sie pojawi :D ).
--- Cytat: darkflonoe ---czy nawet market pvp
--- Koniec cytatu ---
Stary to jest ****. Takiej ilosci hatemaili to ja nigdy nie dostawalem :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej