Eve Online > Dyskusje ogólne
Report Bot Button.
Gaunt:
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=945&utm_source=facebook&utm_medium=update&utm_content=devblog&utm_campaign=eveonline
jak uważacie ?
Ja powiem "nareszcie" :P
Goomich:
Wolałbym przycisk: "Blokuj kolesia na lokalu i cały Goonswarm, czy jak tam się teraz nazywają".
Orli1983:
jupiiii :) Jestem tylko ciekaw czy np. kikniecie w ten guzik przez 100 osob nie lubiacych pewnego chara nie spowoduje profilaktycznego Bana od ccp na niewinnym charze. Na forum jest wiele skarg podobno niesłusznie oskarżonych ;]
Tloluvin:
Juz widze te masy gornikow (zwlaszcza kopiacych afk indykami w hi secu) raportowanych jako boty ;)
Dormio:
--- Cytuj ---More to Come
In addition to this blog, we will soon release a dev blog about Automations that we encourage everyone to read. It describes Automated Game Agents such as Bots and Macros in much greater detail, including the principles, concepts and techniques used to bring them into existence, how they work and what their limitations are. It is meant to give everyone hints on how to differentiate Automated Game Agents from human players right from within the game.
--- Koniec cytatu ---
Eeee... znaczy się chcą wprowadzić do klienta własne macro ? ;) :P
Mam nadzieję, że to jedynie moja słaba przeszło dwudziestoletnia znajomość angielskiego to sugeruje, chociaż z drugiej strony jak nie możesz z czymś walczyć, to zaadaptuj to na swoje potrzeby... >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej