Śmietnisko > Flamewar

Odp: Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (15/17) > >>

Nitefish:

--- Cytat: Syntion w Sierpień 18, 2011, 14:35:27 ---Platfusek: Mistrzu Tęczowy

--- Koniec cytatu ---

xD

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Syntion w Sierpień 18, 2011, 14:35:27 ---@Cat:  ciekawe kille trzeba przyznac :) Szkoda, ze nie poleciales czyms wiekszym lub z kims jeszcze zeby zdazyc zabic zanim wyloguje. Bo z tego co rozumiem sporo ich zwialo przez wylogowanie po prostu. Swoja droga za bogato sfitowane to one nie sa :)

--- Koniec cytatu ---

Mam kilka bogatszych killi mainem, ale nie chce mi sie szukac i przegrzebywac tego, w kazdym razie tengu wylogowuje w momencie, w ktorym widzi na stacjonarnym skanerze mobilna banie, raz mi sie udalo ze akurat wpadl w nia (bo system byl duzy) juz wylogowany, ale nie dalem rady przebic tanka, zanim znikl, ale wiem ze byl bogato fitowany :) Za to polecam kille dr volta, ktory w ciagu kilku godzin ubil ceo rolkow 12 botow w tengu, kazdy sfitowany za ok 2-3B, po tym jak sie poklocili :P Tam mozna zobaczyc bogate fity na bota, kiedys juz je tu wklejalem na centrali. Generalnie sa rozne boty, i roznie mozna je ustawiac, ja tam siedzialem na tyle dlugo, ze nauczylem sie je rozpoznawac, i wiedzialem ktorych nie ma sensu lapac po jakims czasie. Poaztym operatorzy najczesciej gdzies tam czuwaja, i nie wiem na jakiej zasadzie, ale jak za czesto neut wskakuje i wyskakuje do systemu to wysylaja jakis rodzaj alarmu, bo pare razy mki sie zdarzylo ze po paru godzinach zjawial sie "operator", 3 czy 4 boty sie przesiadaly w statki do pvp, i zaczynal mnie mozolnie gonic (na 4 konta lol), ale to juz jak wyjatkowo dlugo gdzies siedzialem. Stad moze te pogloski o botach do pvp, ktorymi rosjanie nawalaja posy  8)

edit: niestety to czego od nas wymagacie, zebysmy zaczeli strzelac do botow niezaleznie od tego, czy sa blue czy nie, nie jest mozliwe dopoki nie znajdziemy jakiegos innego spospbu finansowania infrastruktury, chociaz ja tez wolalbym zeby dla wszystkich botow byl kos, tak jak bylo kiedys w c0venie. Niestety, ccp urzadzilo nas tak, ze jezeli nie chcemy skonczyc bezdomni jak Pawulonek (ktory ostatnio probowal odemnie na starym kanale LFN wyludzic 50kk, bo mu dramiele nie ida), to nie mozemy isc na calosc, ale naprawde wiele osob o tym marzy.

Skeer:

--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 18, 2011, 11:22:08 ---Z twoich za to wynika zupelnie co innego niz napisal Syntion. Dlatego zamilknij i sam sie zastanow po co mu odpisywales.

Poza tym on odpowiadal Skeerowi, ktoremu np ja nie mam prawa ufac, bo pierwsze co zrobil po odejsciu LFN to oskarzyl go o kradziez itemkow z kontraktu. Na dowod tego wkleil tutaj screeny tego sfailowanego kontraktu, ale byl tak zacietwierzony ze nie ogarnal faktu ze sam ten kontrakt wystawil i sfailowal. A moze zrobil to celowo by rzucic cien na lfn tutaj na centrali? Ciekawe tylko ze nie zglosil sie w grze o wyjasnienie sprawy tylko od razu zaczal krecic afere. Dla takich wiec ludzi nie mam zaufania. PRO dyplomata is PRO. Przynajmniej Syntion zaznaczyl - POMOWIENIE- , w jak to okresliles, karkolomnej figurze ktora jest tak prosta i jasna ze trzeba umyslu CATa zeby ja skomplikowac :D

--- Koniec cytatu ---

Za to powyższe przeprosiłem tu na forum, co poświadczy admin. To była zwykła pomyłka - jeden jedyny raz zastosowałem się do rozkazów Ozzego, żeby podwójnie kontraktować kuriery - i to mi bokiem wyszło, bo zapomniałem po 2 tygodniach, że coś takiego zrobiłem. Chciałem wcześniej ingame wyjaśnić sprawę, ale zamiast grzecznie powiedzieć mi o co chodzi, wywalono mnie z LFN Pub. Ozzy zaś rejectował convo.

Syntion:
Chcialbym wrocic do jednego z podtematow, ktory tutaj w watku sie zawiazal.

--- Cytat: Skeer w Sierpień 16, 2011, 18:22:23 ---Kino (nie nazywam Stellarem, żeby nie myliło się z poprzednim właścicielem, całkiem porządnym gościem) był i prawdopodobnie nadal jest jedną z osób, która ostro bociła w LFN. I jedną z przyczyn, dla której chciano mnie wywalić z korpa.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 16, 2011, 22:47:27 ---A pamietasz Skeer, jak ZUO wychodzilo z c0venu i sie wydalo, ze ktos z aliansu kupil bota od qlko1, i sie mnie pytales czy wiem, kto to :) A jak ci powiedzialem, to nie chciales wierzyc  :D

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Skeer w Sierpień 17, 2011, 01:31:11 ---To, że kino bocił, to jest rzecz wiadoma - i ja wcale tego nie wiążę z JN.

--- Koniec cytatu ---

Skeer nadal nie ma w tym watku odpowiedzi na moje pytanie dotyczace tych poki co pomowien.

--- Cytat: Syntion w Sierpień 18, 2011, 09:05:48 ---Juz tak calkiem z ciekawosci zapytam skad to wiadomo ze bocil (jak sie o tym dowiedziales) i w jakich to bylo okolicznosciach?  :)

--- Koniec cytatu ---

Jestem po prostu ciekaw skad macie tak silne przekonania, ze dany osobnik boci/bocil.
Jedyne co mnie osobiscie pozwoliloby miec tak silne przekonanie, ze ktos boci to uzyskanie takiej informacji od samego podejrzanego. Bo przeciez zawsze mozna powiedziec, ze za sterami anomalkowego statku siedzial niesmialy i zamkniety w sobie kuzyn :)

Tak wiec ponawiam pytanie : Skad to wiadomo ze Kino bocil (jak sie o tym dowiedziales) i w jakich to bylo okolicznosciach?

Tooten:
Wiesz, tak długo jak nie pójdziesz do kogoś do domu, i nie pokażesz palcem na kompie, że ma odpalonego bota, nie udowodnisz nikomu, że jest botem. Ergo botów nie ma (innocent until proven guilty).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej